Mit gondoltok ha egy anya úgy elkényezteti a gyerekét(fiú) hogy 28 évesen egy poharat se képes elmosni. Alapvetőnek tartja hogy az anya csinálja? Ti a fiú gyereket bevonjátok a házimunkába?
Figyelt kérdés
2022. febr. 25. 14:37
1/49 anonim válasza:
Így készülnek az "anyucipicifia" típusú életképtelen férfiak, akik aztán - ha netalántán sikerül nőt szerezniük - párkapcsolatban is naponta 2 órát beszélgetnek telefonon anyucival, és ugranak, ha az bármit kíván...
Csak az utóbbi hetekben volt vagy 10 ilyen kérdés itt....
3/49 anonim válasza:
Nekem is elmossa az anyukám a poharam, pedig én 30 éves vagyok. Ebben semmi kivetnivaló nincsen, másnak meg semmi köze hozzá, hogy mi zajlik mások életében.
4/49 anonim válasza:
3-as vagyok. Ja, és nem von be anyukám a házimunkába. Tudja, hogy férfinak születtem, ennyi.
5/49 anonim válasza:
3: mondjuk az lenne a legkevesebb, hogy veszel neki egy mosogatógépet...
6/49 anonim válasza:
4: férfinak születtél - és incel maradsz ilyen hozzáállással. :-DDD
7/49 anonim válasza:
#4: És majd éhen halsz a koszban? :D
8/49 anonim válasza:
4
Te fogod megszívni ezzel a hozzáállással. Vagyis csak akkor ha szeretnél barátnőt..
9/49 anonim válasza:
Amelyik nőnek egy ilyen tutyimutyi életképtelen véglény kell, annak úgy is kell.
🤷♀️
10/49 anonim válasza:
Ez már a sokadik "28 éves elkényeztetett gyerek" kérdés, nem unod még?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!