Mit gondoltok ha egy anya úgy elkényezteti a gyerekét(fiú) hogy 28 évesen egy poharat se képes elmosni. Alapvetőnek tartja hogy az anya csinálja? Ti a fiú gyereket bevonjátok a házimunkába?
12: emlékszel, pár napja az egyik kérdésben volt, hogy a huszonéves pasira rászólt az anyukája (barátnő jelenlétében), hogy megmosta-e a fütyikéjét...
GigaLOL
Szerintem gáz. A férjem mindent meg tud csinálni otthon, mert hiába van még húga is, nem volt különbség köztük. Varrni is tud, mert anyósom varrónő, minden gyerekét megtanította.
Na az egyik tesója férje ilyen "szolgalj ki mert fütyim van" típus...a hugi feldarabolja neki a répát a levesbe...egyszer rámszólt, h másszak ki az asztal mögül ebéd közben és adjak neki kenyeret, miközben a háta mögött volt. Én meg mondtam neki, h van kezed, vegyél magadnak.XD le kellett volna fényképezni a fejét.
A fiunkat is arra tanítjuk, h mindenhez érteni kell, imádja indítani a mosó- és mosogatógépet, szeret a mamával porszívózni és most kezd velem főzni is jobban. 5 éves.
Én meg tudok füvet nyírni, fát vágni, betont keverni, akármi. Nálunk nincs női-féefi munka, a.it tudunk, megcsináljuk. Mindkét húgom is ilyen. Mikor segítettem tetőt cserélni, a férjem nőrokonai ott csipákoltak, h nekem a vizecskét kellene hordanom nekik, nem a cserepet pakolni. Bah.
“Tudja, hogy férfinak születtem, ennyi.”
Attól hogy fityeg egy húsdarab a lábaid között, még nem leszel felsőbbrendű te majom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!