Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Új pár jöhet az esküvőre?...

Új pár jöhet az esküvőre? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Férjemmel 15 éve elváltunk. A viszonyuk jó, átlagos, a két gyerek érdekében együttműködünk.

A fiamnak esküvője lesz, melybe a volt férjemmel mindketten adunk pénzt.

Nekem időközben új párom lett, együtt is élünk. Számomra természetes volt, hogy ő is jön az esküvőre.

A lányom azonban kijelentette, hogy ha ő is ott lesz, akkor ő maga nem jön, merthogy az apjának - a volt férjemnek - ez rosszul esik, meg neki is. Ugyanis ez egy családi esemény. (Ez mondjuk nem teljesen igaz, barátok is lesznek ott, nem csak a család) A fiamnak ez a hercehurca rosszul esik, egyébként ő is szeretné, ha a párom ott lenne.

Mi a véleményetek?

Nekem természetes, hogy az élettársam jön velem, aki egyébként a fiammal jóban van, de azt meg nem bírom elképzelni, hogy a lányom ne legyen ott. Lányom azon hisztizik, hogy én rontom el az egészet.

2022. febr. 21. 11:25
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
0%

De, az exnek van gondja az új partnerrel.

2022. febr. 22. 13:13
 42/45 anonim ***** válasza:
94%
De ha jóban vannak, és 3 éve együtt vagytok, akkor ő miért ne tartozna családi körbe?
2022. febr. 22. 14:12
 43/45 anonim ***** válasza:
94%
41-es: ezt miből szürted le? Ezt ugyanis CSAK a lány állítja, az ex nem!
2022. febr. 22. 16:07
 44/45 anonim ***** válasza:
95%
Amúgy meg, ha az exnek gondja is lenen az új partnerrel (ahogy nincs, csak a csaj hisztizik) akkor se lenen köze a válás után TIZENÖT évvel hogy mit csinál az asszony a partnerével. Itt csak és kizárólag a házasulandók szólhatnának, de ők pont hogy meghívták a kérdező partnerét.
2022. febr. 22. 16:54
 45/45 anonim ***** válasza:
94%

Ha a fiad meghívta, akkor is joga lenne teljes értékű vendégként megjelennie a párodnak, ha tegnap találkoztatok volna. Eszem megáll, persze, majd a kis rüfke vagy bárki eldönti, hogy ti elég régóta együtt vagytok-e már ahhoz, hogy elfogadhassa a meghívást egy esküvőre. Kapott? Kapott, innentől a menyasszonyon és a vőlegényen kívül mindenkinek KUSS van.

A lányodnak meg főleg, tekintve, hogy a saját szánalmas hisztijét másra akarja kenni. Még ahhoz sincs vér a pucájában, hogy felvállalja, hogy ŐT zavarja a párod. Aki mellesleg kinyalja a valagát is. Hihetetlen.

Egyébként jó, hogy az eszébe se jut, hogy még a tulajdon apját is megbántaná és megalázná ezzel az “én majd jól nem megyek el, mert olyan qrva szolidáris vagyok” cirkusszal. Kötve hiszem, hogy örömmel nézné, ahogy az egyik édesgyermeke képtelen örülni a másik boldogságának, amit ő meg is akart osztani vele(=meghívta). Arról persze nem is beszélve, mennyire megsérti a testvérét, téged, na meg főleg a párodat, bár utóbbi gondolom, kicsit sem érdekli.

2022. márc. 6. 21:55
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!