Új pár jöhet az esküvőre? Bővebben lent.
Férjemmel 15 éve elváltunk. A viszonyuk jó, átlagos, a két gyerek érdekében együttműködünk.
A fiamnak esküvője lesz, melybe a volt férjemmel mindketten adunk pénzt.
Nekem időközben új párom lett, együtt is élünk. Számomra természetes volt, hogy ő is jön az esküvőre.
A lányom azonban kijelentette, hogy ha ő is ott lesz, akkor ő maga nem jön, merthogy az apjának - a volt férjemnek - ez rosszul esik, meg neki is. Ugyanis ez egy családi esemény. (Ez mondjuk nem teljesen igaz, barátok is lesznek ott, nem csak a család) A fiamnak ez a hercehurca rosszul esik, egyébként ő is szeretné, ha a párom ott lenne.
Mi a véleményetek?
Nekem természetes, hogy az élettársam jön velem, aki egyébként a fiammal jóban van, de azt meg nem bírom elképzelni, hogy a lányom ne legyen ott. Lányom azon hisztizik, hogy én rontom el az egészet.
"Egyáltalán hogy merül fel valakiben, hogy a testvére esküvőjén van beleszólása a meghívottak listájába? Pláne abba, hogy ki NE jöjjön. Van itt gond fejben."
Nem. Majd a saját esküvőjén pattoghat, meg rendelkezhet. Itt ő is csak egy vendég lesz. Nem ő fizeti, nem ő házasodik. Csak egy vendég, semmi más. A vendégnek meg annyi a dolga, hogy vagy megjelenik vagy nem,de egy biztos, hogy nem szervezkedik a többi vendéggel kapcsolatban.
*Nem is értem.
Bocs,az első mondat hibás volt.
Hú, nehéz kérdés. Ha a párodnak ez nagyon rosszul esne vagy neked, akkor beszéld meg a lányoddal kettesben miért is szeretnéd ha minden szeretted ott lenne. Majd az ex-férjel, hogy ott lesz, bocsi de ez van.
Ha annyira nem fontos, mert csak nemrég óta vagytok együtt vagy nem olyan fontos, akkor ne menjen.
Rád bízom.
36-os: nem az EXNEK van gondja az új partnerrel, hanem a lányuknak, aki nem tudja elfogadni, hogy a szülei elváltak!
Másrészt meg a kérdezö 3 éve van együtt az új párjával, ez már szerintem elég hooszú idö.
15 éve váltak el, a válás után 12 évvel kezdődött a kérdező kapcsolata a jelenlegi párjával.
Elképzelni sem tudom, hogy a volt férjet ez 12 év után zavarhatja. Ez kizárólag a lány elmebaja. Aki 22 éves volt, mikor a kapcsolat kezdődött. Lehet, hogy együtt sem lakott a kérdező párjával.
Rengeteg dolog lehet itt még a háttérben. Pl. a fiú, aki most nősülni fog hány éves? A lánynak van-e partnerkapcsolata? Gondolom, ha ilyen böszme, akkor a kutyának sem kell. Ha a testvére ráadásul nála fiatalabb is, akkor simán benne lehet a féltékenység amiatt, hogy fiú már megtalálta a párját, míg a lánynak senkije sincs. Persze az már nem esik le neki, hogy a maga természetének köszönheti ezt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!