Új pár jöhet az esküvőre? Bővebben lent.
Férjemmel 15 éve elváltunk. A viszonyuk jó, átlagos, a két gyerek érdekében együttműködünk.
A fiamnak esküvője lesz, melybe a volt férjemmel mindketten adunk pénzt.
Nekem időközben új párom lett, együtt is élünk. Számomra természetes volt, hogy ő is jön az esküvőre.
A lányom azonban kijelentette, hogy ha ő is ott lesz, akkor ő maga nem jön, merthogy az apjának - a volt férjemnek - ez rosszul esik, meg neki is. Ugyanis ez egy családi esemény. (Ez mondjuk nem teljesen igaz, barátok is lesznek ott, nem csak a család) A fiamnak ez a hercehurca rosszul esik, egyébként ő is szeretné, ha a párom ott lenne.
Mi a véleményetek?
Nekem természetes, hogy az élettársam jön velem, aki egyébként a fiammal jóban van, de azt meg nem bírom elképzelni, hogy a lányom ne legyen ott. Lányom azon hisztizik, hogy én rontom el az egészet.
Hisztizzen nyugodtan.
Ugysem fogja kihagyni az eskuvot! En biztos, hogy nem engednek ebbol, sot le is csesznem! Pont o az aki elrontja az egeszet!
A lányod nem normális!
Könyörgöm, TIZENÖT ÉVE elváltatok a férjeddel, nehogy már ne lehessen ott a párod, akit egyébként a házasuló is meghívott!
A lányom 25 éves. Volt férjemnek most sincsen senkije, amennyire tudom a gyerekektől.
A lányom gondolataiban el az, hogy újra össze kellene jönnünk, de erről nem volt szó soha, egyikünk részéről se. Őt viselte meg nagyon a válás, mai napig nem tudott belenyugodni, imádja az apját.
Közös megegyezéssel váltunk el, békében. Volt férjem egyébként nem ismeri a pàromat, távolabb élünk egymástól. Nem hinném, hogy őt zavarnà a jelenléte, túl van ezen ő is.
Az az egészben a vicc, hogy lányom és a párom jóban vannak. Több dologban segített is neki már, szó nélkül ment érte, ha lerobbant a kocsija, karácsonyi ajándék, stb.
Csak most beütött az agyába, hogy ez családi esemény, és oda nem kell más.
A fiadnak kellene vele elbeszélgetnie.
Először is arról, hogy az ő esküvője, az lesz ott, akit ő szeretne. Másodszor hogy ezzel a cirkusszal ő rontja el az egészet és ha nem bírja feldolgozni, hogy nem körülötte forog a világ, inkább ő ne menjen.
Amúgy komolyan szerencsétlen gyereknek ezen kell őrködnie, hogy a hulye huga cirkuszol valamin, amin egyáltalán nem kellene cirkuszolnia.
Ha nem tud megbékélni, jobb is ha nem megy, még majd ott rendezzen jelenetet, főleg ha iszik is picit.... Ha nem megy neki, hogy a testvére kedvéért túllépjen ezen az egészen, jobb is, ha nem megy
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!