Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám miért akarja, hogy...

Az anyám miért akarja, hogy szüljek, mikor tőle azt hallgattam folyamatosan, hogy én tettem tönkre az életét?

Figyelt kérdés

22 éves volt, mikor születtem.

Apámmal akkor már 1 éve házasok voltak, de a lánykérés is teljesen abnormális volt nekem... 3 hónapot randiztak, majd anyám közölte az apámmal, hogy vagy elveszi feleségül, vagy fejezzék be az egészet, mert ő játékokra nem ér rá.

Mondanom sem kell, hogy 4 éves koromra el is váltak.

Utána anyámnak még 3 házassága volt, és mindig azt hallgattam, hogy én nehezítem az életét, mert hogy rám kell minden pénzét költenie, a "szemét apám" semmiben nem segít. Meg hogy miattam házasodott újra, ha az aktuális férje éppen szemét volt velem, akkor anyám válasza az volt, hogy "tegyem össze a két kezem, hogy egyáltalán elvisel".

Apám a mai napig nem foglalkozik velem, lett még három gyereke három másik nőtől. Azok is csak addig voltak érdekesek neki, amíg tartott a nagy szerelem.

Ilyen családi háttérrel én nem szeretnék gyereket, egyáltalán nem érzem rá magam alkalmasnak. Viszont 25 leszek, az anyám egy ideje folyamatosan azzal jön, hogy mikor lesz már unoka, ő ilyen idős korában már feleség és anya volt és hogy az egyik barátnőm már menyasszony, a másiknál a második gyerek jön, én mikor fogok már ilyesmit dobni?!

Sokkal rosszabb embernek érezném magam, ha bevállalnék egy instabil kapcsolatba kisbabát úgy, hogy nem is vágyom rá teljes szívemből, nem is érzem, hogy megfelelő ember lennék egy ekkora felelősséggel járó dologra.. Félek, hogy egész életemben ezt kell majd hallgatnom tőle, és ahogy felhozza, rögtön 180 lesz a vérnyomásom.

Pedig ő sem volt jó anya, és ezt mondja is, hogy nálam valami nagyon félrement, amiről csak ő tehet.

2022. febr. 21. 10:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
49%
Unokázni akar.
2022. febr. 22. 03:29
 12/15 anonim ***** válasza:
71%
Azt akarja hogy te is tedd tönkre az életedet, régen muszáj volt a gyerek vállalás ès egy no nem mondhatta hogy nem akar gyereket mert meglincselték. Azt akarja hogy te is szenvedj és tedd tönkre az életedet.
2022. febr. 22. 07:38
 13/15 anonim ***** válasza:
71%
Kérdezd meg tőle.
2022. febr. 23. 10:10
 14/15 anonim ***** válasza:
54%
Küld el neki ezt s kérdést.
2022. febr. 27. 02:37
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Na vajon miért? Minden gyerekes elcseszte az életét, úgyhogy tegye tönkre mindenki más is a sajátját. Aki meg childfree, az dögöljön meg, amiért ki mer maradni a szívásból. Mi ezt pontosan tudjuk és röhögünk is rajtatok, amikor magyarázzátok, mekkora boldogság a gyerek. Ja, aha, persze. :)
2022. márc. 15. 15:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!