Hogyan mondjam ezt el a szüleimnek?
19: ez egy 2006-os településfejlesztési konferencia anyaga, sajnos píszí okokból már nem elérhető a normál helyen a konferenciadosszié. De waybackmachine segítségével elő lehet szedni...
A földrajzi szakmai kötöttségek szerepe a cigány/roma kriminalitásban, I. Terület- és vidékfejlesztési Konferencia, 208. oldal
Köszi.
Mondjuk nem értem miért ennyire fals, a 30 meg 75 köszönőviszonyban sincs, ezeket a srácokat meg kb gyerekkoromtól ismErem a bv ben, közvetlen az info.
Írta már valaki, csak a szülők foglalkozást mondogasd, aztán elviszed bemutatni és lesz ami lesz. Lehet fel se tűnik nekik. Ha igen, utána úgyis ugyanazt kapod, mint előtte kaptad volna, ha eljár a szád. Szerintem így a legesélyesebb a béke.
Azt is írták fentebb, hogy nem fogadnák el, ehhez is csatlakozom, én sem. Kategorikus nem. A hírekben a vezetőszár végén a kitakarás alatt mindig egy sötét paca látható. Ettől nem tudok elvonatkoztatni, nem vagyok eléggé felvilágosult, nyitott és elfogadó sajnos.
Az összes cigányellenes akárkiknek:
Egyrészt a kérdezö barátja és annak családja különb, mint sok "magyar" ember, szóval nem igazán esnek abba a kategóriába, amire sokan asszociálnak.
Másrészt az sem indok, hogy a családban valakit megölt egy cigány, és ezért mindet gyülölni kell: nálunk nagyapám testvérét 4 magyar (teljes mértékben azok voltak, még véletlen sem lehetett rájuk fogni semmi mást) eröszakolta meg, utána ott hagyták a határban eszméletlenül és csak véletlen talált rá valaki. Ez után az orvosok szerint rendbejött a lány, és egy év múlva öngyilkos lett.
Az elözö logika alapján nekünk minden magyart utálni kellene és mindet elítélni, mert nem egy, hanem négy magyar tette ezt a családdal!
30# Miért nem olyan világot élünk, ahol a cigányokkal kapcsolatos általánosítás: tanult, szolid, tiszta, békés?
Miért ez, ami? Ráadásul egy egész társadalom felől?
Mindez a hozzááláás a gazdatest bűne? Na ezt nem nyeli le egy magyar sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!