Apa-Lánya kapcsolat?
Pár hete eszembe jutott egy kiskori történet.
Apukám vett egy ilyen tojást amit bele kellett rakni vízbe és akkor reggelre kijött belőle egy dínó.
Én elsőre csalódott voltam, hogy milyen kicsi jött ki belőle, de aztán másnap Apa újra vett tojást és sokkal gyorsabban és hatalmasabb dínó jött ki belőle és utána még sokszor.
Ma már tudom, hogy vett egy nagy szatyor dínót és kicserélte őket a vízben ázó tojás helyett minden egyes nap.
Aztán anya elvitt tőle...emlékszem, ahogy Apa sírt...hogy minden nap hívott telefonon, de anya kinyomta és nem engedett beszélni vele ami miatt én sírtam.
Aztán vele voltam 2 hetente, de mivel anyám szétmanipulált ezek is nyögvenyelősen teltek, majd miután ez lement könyörögtem apának, hogy had maradjak nála. Vele olyan jó volt mindig. És ő is elmondta, hogy mindennél jobban szeret engem és ezt tudtam éreztem.
Aztán egyszer leültetett és egyenesen rákérdezett, hogy szeretnék e vele élni.
Én meg mondtam, hogy akkor anya nagyon mérges lenne.
És ezek után nem hívott többet és nem is jött értem.
10 éve nem láttam őt...tudom, hogy van új barátnője és van 2 testvérem is már és hiányzik nekem.
Szerintetek megkeressem?
És ha igen mit mondjak?
Hogy ellene manipulált az anyám amiről én nem tehetek és szeretem őt?
30.
Ő 1 évvel azután ismerte meg Apát, hogy engem "elraboltak".
Amikor Apa össze volt törve e miatt.
És vegülis ő győzte meg hogy azt döntse amit.
Pontosan tudta, hogy ha nem így alakul akkor Apa keresett volna meg idővel, meg ő is látta nap mint nap, hogy ott van fenntartva nekem egy szoba és a fényképeket is látta rólam mert kint vannak a falon.
Amúgy pedig szép, kedves és nagyon nyugodt nő. Nem türelmetlen és idegbeteg mint Anya. Megismerve őt már látom miért őt választotta Apa. Mert pont Anya ellentéte.
A hugaimmal pedig nagyon jó. A nagyobbik rendszeresen beoson a szobámba lefekvés után, nezünk vicces vidiket a youtubon és hozzám bújva alszik el )

Mert egy sz ar ember.
Csak azért felborította a gyermekkoromat és vette el tőlem az Apámat, mert ő megismert valaki mást.
És ez nem volt elég neki végleg el akata tőlem rabolni tőlem azt az egyetlen embert aki feltétel nélkül szeretett és nevelt engem a zsarolással.
És aki újra ugyanúgy szeret engem.
Nincs szükségem tovább egy ilyen mérgező emberre mint ő.
Megértem, hogy így érzel anyud iránt. Akármilyen múltja is volt apudnak, nem volt tisztességes tőle, hogy elszakított apudtól. Nem gondolt rád, az érzéseidre, csak az önös érdekek vezérelték.
Én a helyedben beszélnék anyámmal, adnék neki egy esélyt, hogy megmagyarázza, mi miatt döntött úgy annak idején. Valamint megkérném, hogy most ő fogadja el a döntésemet, hogy apummal szeretnék tovább élni, ha már 10 évet elvett az életünkből.
Amúgy ez a történet jó példával szolgál azon nők számára, akik hasonló módszerekkel szakítják el a gyermeküket az apjuktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!