Apa-Lánya kapcsolat?
Pár hete eszembe jutott egy kiskori történet.
Apukám vett egy ilyen tojást amit bele kellett rakni vízbe és akkor reggelre kijött belőle egy dínó.
Én elsőre csalódott voltam, hogy milyen kicsi jött ki belőle, de aztán másnap Apa újra vett tojást és sokkal gyorsabban és hatalmasabb dínó jött ki belőle és utána még sokszor.
Ma már tudom, hogy vett egy nagy szatyor dínót és kicserélte őket a vízben ázó tojás helyett minden egyes nap.
Aztán anya elvitt tőle...emlékszem, ahogy Apa sírt...hogy minden nap hívott telefonon, de anya kinyomta és nem engedett beszélni vele ami miatt én sírtam.
Aztán vele voltam 2 hetente, de mivel anyám szétmanipulált ezek is nyögvenyelősen teltek, majd miután ez lement könyörögtem apának, hogy had maradjak nála. Vele olyan jó volt mindig. És ő is elmondta, hogy mindennél jobban szeret engem és ezt tudtam éreztem.
Aztán egyszer leültetett és egyenesen rákérdezett, hogy szeretnék e vele élni.
Én meg mondtam, hogy akkor anya nagyon mérges lenne.
És ezek után nem hívott többet és nem is jött értem.
10 éve nem láttam őt...tudom, hogy van új barátnője és van 2 testvérem is már és hiányzik nekem.
Szerintetek megkeressem?
És ha igen mit mondjak?
Hogy ellene manipulált az anyám amiről én nem tehetek és szeretem őt?

20!
Nos, az én apám is lelepett anno. Majd' 50 éves vagyok, utoljára gyerekként láttam. Xart rám. Bizony, xarul esett. Nem is kicsit. De elfogadtam idővel és őszintén szólva eszembe nem jutott megkeresni és beszélni vele. O volt q felnőtt, neki kellett volna. Nem tette. Egyértelműen azért nem, mert nem erdekeltem. Mivel lett volna jobb, ha oda megyek hozzá és felteszem az apa miért nem kerestél kerdest? Hogy azt mondja, mert nem erdekelsz/nem szeretlek/nem akarlak az eletembe? Jaja,biztos jót tett volna, pláne 12-14 évesen, mint a kérdező. Nem volt rajta mit megoldani. A kerdezonek sincs rajta mit megoldani. Nem kell az apjának, nem érdekli az apját. Ennyi a történet. Ezt kell feldolgozni és ahhoz bizony nem kell, hogy még magába is rugasson parat.

Jól van, hát el tudom fogadni, hogy vannak, akik ezt így élik meg.
Én továbbra is máshogy vagyok bekötve, de amúgy nem célom senkinek a torkán lenyomni az "igazamat", mert hát látom, hogy van aki egyszerűen másképp működik.
Bementem a boltjába, de nem volt éppen ott, ezért kértem az alkalmazottat, hogy hívja a tulajt, mert beszélni szeretnék vele.
És akkor ott állt előttem Apa...majd elmosolyodott és olyan hosszan megölelt, hogy közben nekem kicsordult a könnyem és neki is, miközben azt suttogta újra és újra amit kiskoromban-életem-...
A lényeg, hogy azóta minden nap találkozunk és elmondott mindent.
Tudtam, hogy Apának voltak komoly dolgai, mert nagyon gazdagok voltunk, de azt nem, hogy komoly bűnöző is volt.
Nem hazudott, mindent elmondott ezzel kapcsolatban, sokat beszélgetünk azóta, azt is hogy ennek már régen vége van.
Szakításkor viszont anya sarokba szorította ezzel.
Az elmondás szerint neki ezek voltak a választási lehetőségei.
1. Anya megzsarolta, hogy feldobja ha nem szívódik fel és a zsarolt dolog elévülése 10 év és utána megkeres.
2. Megöleti anyát és ő fog nevelni, de akkor elveszítem az anyámat.
3. Nem mond le rólam, cserébe anya felnyomja és mehet a börtönbe, ahol levélben tartja velem a kapcsolatot.
Az első megoldást választotta, amiből 1 hónap van vissza.
Elmondta azt is, hogy nagyon tetszett neki ahogy meglesem, mert kiszúrta...
És elmondta, hogy ő 10 éve minden hónapban megnézett engem iskolába menet-jövet, ahogy fényképeket is mutatott az évnyitóimról-évzárókról, amikről egy embere készített fényképeket neki.
Mikor felmentünk hozzá, megmutatta a szobámat, ami ugyanúgy be volt rendezve nekem mint régen, csak már nem gyerekbútorok voltak benne, majd hozzátette, hogy csak rád vár, majdnem 10 éve.
Bemutatta a barátnőjét is, aki nagyon aranyos volt velem.
Elmondta, hogy mennyit hallott már rólam és hogy mennyire boldoggá tettem Apát ezzel, hogy feltűntem.
És persze megismertem a két kistesómat is, akik közül a nagyobbik elmondta, hogy rengeteg fényképet látott már rólam és tudja, hogy én vagyok a nagytesójuk.
Nagyon jó velük lenni.

Azért nem semmi faterod lehet, ha egy ember élete és halála feletti döntés, nem alap erkölcsi, hanem pusztán logikai döntés nála, viszont szíve szerint az ellene fellépő megölése az első gondolata.
Ez elég para még akkor is ha már nem azt az életmódot éli.
Viszont hiába őrült és fura pali, a leírás alapján tiszta szívéből szeret téged.
A fejlemények ha érdekel valakit...
Mivel este jártam haza anya átment idegbetegbe, hogy biztosan fiúzok meg hogy nem tanulok.
Pedig csak annyi volt, hogy suli után bementem apához utàna meg átmentünk hozzá...illetve hazajöttünk.
4 hete ide is költöztem.
Anya rendőröket küldött, fenyegetőzik teljesen elment az esze.
Múlt héten még a ház elè is idejött jelenetet rendezni de kimentem apával és megmondtam neki hogy így döntöttem és hagyjon minket békén.
Apa most ügyvéddel intezteti a többit.

Az kemény...
Hát én voltam itt a legnagyobb támogatója annak, hogy kövesd a szívedet, ha azt súgja, hogy fel akarod venni apaddal a kapcsolatot.
De ez attól még kemény, hogy 10 évig semmilyen kontakt nem volt, már meg ott laksz, és anyukád az antikrisztus. Mindezt azok után, hogy mik derültek ki faterodról.. Hát nem tudom, ezek tudatában nem csodálom, hogy anyad "szétmanipulált", lehet jobban jártál volna abban a tudatban..
Nehéz bármit mondani, és objektíven véleményt alkotni, mert nem ismerem a tényeket, és egyéb részleteket, de ezen most ledöbbentem..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!