Mit tegyen egy anya, ha a lánya kizárja az életéből?
Mit tehetsz? Semmit. Talán annyit, hogy majd elhívod a lányod egy kávézóba, étterembe, s beszélgetsz vele. De ne a múltról.
Valamit biztos nem írtál le. Tuti, titkolsz valamit.
Nálunk az idő oldott meg hasonló problémát, bár nálunk a gyerek apja nem szerepelt a képben.
Gyakorlatilag teljesen értelmetlenül, de főleg igazságtalanul megszakította velem a gyerekem a kapcsolatot, majd 2 évvel később sírva jött, hogy bocsássak meg. Nem akart tőlem semmit, tehát nem érdekből cselekedett, csak a saját bőrén és kárán keservesen megjárta az az utat, amit én előre megmondtam.
De ahhoz, hogy majd visszatérjen, el kell engedned, nem kell keresned, nem kell magyarázkodnod, könyörögnöd, az élet majd rehabilitál téged!
Ahogy te is írtad, még fiatal és tapasztalatlan. Idővel rá fog jönni, hogy nem mindenki rossz, aki valamiben más véleményen van mint ő. Hagynám, hogy kilázadja magát, addig is fókuszálj a jelenlegi kapcsolatodra.
Szerintem ha nem keresed, egy idő után hiányozni fog neki az anyja. Persze az ünnepeken legalább egy rövid üzenetet lehet küldeni neki. Kitartás.
Ismerek én is hasonló történeteket, fiatalon a lány lázadt anyukája ellen, sokmindenért őt hibáztatta... Eltelt 5-6 év, rájött hogy akik anyuka ellen beszéltek, csak rosszindulatú szemetek voltak, visszaemlékezett gyerekkorára, hogy anyukája mennyimindent megtett érte és ezután normalizálódott a kapcsolat.
Bármennyire is fájdalmas, ne keresd egy ideig.
Azt kérdezed, hogy mit tegyél?
Ne keresd egy darabig, sőt - ő hagyott el, ő menjen vissza, legalább egy üzenettel.
Most koncentrálj a párodra, hiszen ő az egyetlen támaszod.
Ffi.
Kérdező, nem téged akarlak ismeretlenül leminősíteni, de valahol nagyon sáros vagy, ha ilyen szar természetű a gyereked, hogy egyik pillanatban az apját szarozza, a másikban téged és konkrétan uralkodik a faxiján. Az olvasottak alapján, a volt férjed természetét örökölte a lányod, aki erős nárcisz vonásokat mutat-ha nem úgy alakul valami, ahogy eltervezte, zsarol, ha segítséget kérsz, azzal csak rontasz a saját helyzeteden, stb.- és bizony a lányod is szépen elörökölte. Lehet, túlkompenzáltad a válás miatt és emiatt ki is jött a nárciszvonó, nem kismiska szinten. Egyébként egy ilyen ember iszonyatos teher a környezetének és még az a jobbik eset, ha mindenhonnan letilt és le se szar, mert ha nem, akkor másképp teszi pokollá az életed.
Próbálj esetleg eljárni valamerre, akár táncolni, bármit, ahol embereket ismerhetsz meg és akkor lassacskán ki tudsz építeni egy baráti kört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!