Mennyire gáz egy szülő részéről az ha a párjával elmegy nyaralni, kirándulni és a gyerekét meg sem kérdezi arról, hogy esetleg akar-e velük menni?
Úgy, hogy a gyerek és szülő soha nem volt még együtt nyaralni, közös program is maximum egy közös bevásárlás volt, szülők többször voltak már nyaralni és kirándulni, de egyszer sem kérdezték meg.
Nem anyagiak miatt nem kérdezik meg, hiszen más rokont visznek magukkal, azaz nem egy kettes "romantikus" nyaralás lesz, természetesen én is alap dolognak tartanám azt, hogy a nyaralás rám eső részét fizetném. De csak én gondolom gáznak azt, hogy fel se merül bennük a gondolat, hogy még ha csak gesztusból is de megkérdezzék hogy esetleg nem-e mennék velük!? De legfőképpen az a felháborító számomra, hogy amikor dolgozom tudják tartani a markukat és pénzt kérni azon túl, hogy kiveszem a részem a rezsiből és saját magam tartom fent, annak ellenére, hogy még tanulok, de ilyen helyzetben meg eszükbe se jutok.
Ez tényleg gáz vagy csak én gondolom annak?
19 éves fiú vagyok
mert ugyanúgy el kell látni és "viselni", mint otthon.
Nem kötelező szaporodni,az ilyen szülőnek..
Hm.. Ha neked az az igényed, hogy anyád és annak aktuális párja seggében nyaralj.. Hát egészségedre..
Nincsenek barátaid, barátnőd?
Ez most nekem sem jön le, hogy a szüleid mindketten, vagy pedig egyik szülőd és a párja?
Ha ez utóbbi, akkor teljesen megértem, én sem vágytam a férjem 19 éves gyerekével nyaralni (Isten őrizz!)
egyáltalán nem normális, amin átmész, átmentél, ha lesz gyereked, ne ezt a mintát kövesd. Kell kettesben is program a szülőknek, de 3-asban a gyerekkel is, elvégre egy család vagytok.
Próbáld meg a pénzedet olyan programra költeni, amikor olyan személlyel lehetsz, aki szívesen van veled!
Sajnos sok szülő eljfelejti, hogy nem a gyerek kérte, hogy megszülessen, és amikor már nem lehet villogni velük a facebookon meg lájkokat gyűjteni, akkor már le is vannak szarva!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!