Mennyire gáz egy szülő részéről az ha a párjával elmegy nyaralni, kirándulni és a gyerekét meg sem kérdezi arról, hogy esetleg akar-e velük menni?
Úgy, hogy a gyerek és szülő soha nem volt még együtt nyaralni, közös program is maximum egy közös bevásárlás volt, szülők többször voltak már nyaralni és kirándulni, de egyszer sem kérdezték meg.
Nem anyagiak miatt nem kérdezik meg, hiszen más rokont visznek magukkal, azaz nem egy kettes "romantikus" nyaralás lesz, természetesen én is alap dolognak tartanám azt, hogy a nyaralás rám eső részét fizetném. De csak én gondolom gáznak azt, hogy fel se merül bennük a gondolat, hogy még ha csak gesztusból is de megkérdezzék hogy esetleg nem-e mennék velük!? De legfőképpen az a felháborító számomra, hogy amikor dolgozom tudják tartani a markukat és pénzt kérni azon túl, hogy kiveszem a részem a rezsiből és saját magam tartom fent, annak ellenére, hogy még tanulok, de ilyen helyzetben meg eszükbe se jutok.
Ez tényleg gáz vagy csak én gondolom annak?
19 éves fiú vagyok
Kedves 8-as!
"[...] más rokont visznek magukkal, azaz nem egy kettes "romantikus" nyaralás lesz [...]".
Nem világos előttem, hogy anyád-apád mennek és nem "visznek"?
Mert akkor én simán mondanám, hogy én is megyek veletek és azzal el van intézve.
Viszont ha nem anyád-apád, hanem anyádnak van egy új párja, akkor oda nem szokták vinni a felnőtt gyereket. Az, hogy megy velük másik pár is, az nem szokatlan.
Egyébként érdemes lenne a 2-es válaszoló tanácsait megfogadnod és akkor nem lesznek rossz érzéseid!
19 vagy, itt az ideje lassan felnottkent viselkedni
majd 35 evesen is elvarod hogy meghivjanak barhova mennek? hagy eljek szegenyek az eletuket
Szerintem az a gáz, hogy rezsit kérnek a még tanuló gyereküktől, ők meg nyaralgatnak...
Bár tudom, hogy itt ez nem egy túl népszerű vélemény, de én is egyetemre járok és minden egyetemista ismerősömet támogatják otthonról. A gyereket nem csak megszülni kell, fel is kell nevelni.
Amúgy, eszem ágában sem lenne elmenni az aktuális párral több napra...
Alakíts ki új kapcsolatokat, őket meg hagyd ott, amint tudod. Hiába rokon, az ilyen ember csak visszahúz.
Jó, akkor majd én kimondom amit a szülők gondolnak: ha gyereket viszel nyaralni, az nem nyaralás. Semmit nem pihensz, mert ugyanúgy el kell látni és "viselni", mint otthon. A szülők kikapcsolódni mentek el, hogy ne őrüljenek bele a mindennapokba! Addig gondolom táborba vagy a nagyihoz elvitték, hogy ne unatkozzon.
Ha te vágysz rá, hogy velük menj akkor szóljál, mert ők így értelmezik a nyaralás szót!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!