Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Teljesen elegem...

Mit tegyek? Teljesen elegem van az egész életemből, mindennap sírok lefekvés előtt. 18.F

Figyelt kérdés

Csak teher vagyok mindenkinek.

Az apám 37 éves, 18 évesen csinált meg engem egy véletlen balesetben az akkori barátnőjével.

Mire észbe kaptak az abortusz már nem jöhetett szóba.

Örökbe akartak adni de mikor az apám szülei megtudták, hogy terhes és már késő engem elvetetni akkor egy nagyon nagy harcban azzal a feltétellel, hogy az apámnak meg az anyámnak soha nem kell még felém biccentenie meg egy fillért se költeniük rám hiszen ők örökbe adtak volna sikerült kiharcolniuk azt, hogy ne adjanak engem örökbe hanem a nagyszüleim gondoskodnak mindenemről.

Mindezzel 16 évesen szembesített az apám mert volt egy párszor nálunk de mindig úgy viselkedett velem mintha én lennék a legnagyobb ellensége.

Aztán egyszer konkrétan rákérdeztem erre és elmondta a teljes igazságot, hogy valójában elszakadt a gumi és nem vett be az anyám esemény utáni tablettát és az abortuszból meg kicsúsztak.

És azért gyűlöl pontosan engem mert ő tett az ellen, hogy én megszülessek és ennek ellenére mégis megszülettem.

Amikor ezeket elmondta bezárkóztam és sírtam a szobámba majd egyszer csak feljött a mamám aki próbált megnyugtatni és elmondta, hogy bár valóban így történt minden de ők akkor is szeretnek engem.

De ez nekem akkor is egy szívfájdalom. Mindenkinek csak teher vagyok még a nagyszüleimnek is. Nem voltam én egy terv akivel számoltak.

Csak egy baleset. Ők pedig magukra vállaltak igen és megmentettek attól, hogy gyermekotthonban legyek ez tényleg egy szép dolog.

De attól én még mindig csak egy baleset vagyok.

És ami a legszomorúbb, hogy van egy 2 éves féltestvérem akinek meg az apám minden szeretet megad mert ő már tervben volt. Én tényleg beleőrülök már ebbe.

Nem volt 2 éve már egy olyan éjjel amit ne sírtam volna végig :(

2022. febr. 4. 23:50
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
74%
#40 megpróbálok meditálni, olvasni, meginni egy teát. Ezzel kb 14 évesen küzdöttem, azóta úgy alszok mint a bunda. Lefárasztom magam lelkileg és mentálisan. A bajomat meg kiírom magamból vagy kibeszélem. Meg szeretem magam.
2022. febr. 5. 11:00
 42/53 anonim ***** válasza:
100%
Örülj magadnak.kiveve azt a részt, hogy ez kisse korlátolt dolog, amit csináltál kerdezővel :(
2022. febr. 5. 11:02
 43/53 anonim ***** válasza:
89%

43 - Németországban élek, nem tudom, hogy Magyarországon mi a helyzet, de itt egy ilyen hozzászólás után a rendőrségre mennék, téged pedig pár hónap múlva elítélnének.

Emberileg is és intelligencia szint alapján is nulla vagy. Ha valakinek kár volt megszületnie, az sokkal inkább te vagy.

2022. febr. 5. 11:51
 44/53 anonim ***** válasza:
68%
Nem, a Gestapo nem menne, ugyanis már szerencsére nem üzemel. Frissíthetnéd a történelmi ismereteidet.
2022. febr. 5. 11:54
 45/53 anonim ***** válasza:
88%

Kérek minden felhasználót, hogy jelentse az itt kommentelő gyűlölködő személyt!

Köszönöm előre is mindenkinek.

2022. febr. 5. 11:55
 46/53 anonim ***** válasza:
91%

50 - Miért, ez szerinted egy német oldal?

Ne haragudj, de én nem szeretnék veled kommunikálni, ugyanis nem azonos színvonalon vagyunk, ebből eredően te nem arra reagálsz, amit én írok, hanem arra, amit te melléképzelsz.

Továbbra is csak arra kérek mindenkit, jelentsék a hozzászólásaidat!

2022. febr. 5. 11:58
 47/53 anonim ***** válasza:
73%

Kedves Kérdező!

Egy rendkívül intelligens, jólelkű embernek tűnsz. Tudod mit mondok? Én is azt érzem, hogy az élet tervez veled. Tudom, hogy könnyű mondani, amikor fájdalom meg űr van benned.

Én most 26/N vagyok. Engem tudod miért szült meg az anyám? Hogy apámat magához láncolja. Kiskoromtól kezdve a hányását takarítottam anyámnak minden nap, mert alkoholista volt. Hazudott rólam mindenkinek, nem adott enni amikor éhes voltam.

És tudod mit? Egy intelligens, értelmes ember lettem, célokkal, érzésekkel.

Te is az vagy. Most ez egy mélypont az életedben. Nem könnyű, sok fájdalmat okoz. De csinálni kell, küzdeni, mert JOBB LESZ. Lehet, hogy apád nincs melletted, de rengetegen lesznek az életben. Barátok, kapcsolatok, lehetőségek. Hidd el.

Annyira érződik a soraidból, hogy különleges vagy. Hidd el.

2022. febr. 5. 12:35
 48/53 anonim ***** válasza:
88%
Figyelj, ez csak téged megerősített lelkileg. Hidd el, szép életed lesz. Lesz saját családod, gyerekeid, párod, aki szeret majd téged. Fiatal vagy, előtted az egész élet. Ne keseredj el! Rázd meg magadat, lépj túl ezen. Sajnos, mások is vannak így, tudnék mesélni. Szüleid egy jellemtelen alakok, majd a karma vissza vág nekik. Isten nem bottal ver! Tanulj, barátkozz, és ne is foglalkozz a múlttal. Azon már változtatni nem lehet. Tudom, nagyon rossz ami történt. Viszont a nagyszűlők rendesek voltak, harcoltak érted és szeretnek téged. Sok sikert kívánok neked az életben.
2022. febr. 5. 14:06
 49/53 anonim ***** válasza:
73%
A kérdező még gyerek érzelmileg, ezért nem alakult még ki jövőképe, attól van így kétségbeesve, hogy csak a jelent látja, nem tudja elképzelni, mi lehet még vele. 1-2 év, és lezárulnak az agyában a serdülőkori változások, feloldódnak az elméjében a jövőtervezést akadályozó gátak. Türelem, az idő elkoptatja ezt a mostani szenvedésedet. A kamaszkori változások miatt szenvedsz ennyire.
2022. febr. 5. 14:57
 50/53 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekek elég nagy százaléka csúszik be véletlenül. Engem meglepett, hogy milyen sok ismerősömnél véletlenszerűen jött az első gyerek, pedig többnyire képzett, jó egzisztenciájú emberek voltak, de tervezés nuku, jellemzően a házasság is csak a terhesség után jött szóba. De egyik se tekintette a gyereket tehernek, szeretik őket nagyon. Apád és anyád szimplán primitív suttyó. Légy hálás a nagyszüleidért.
2022. febr. 5. 17:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!