Mit tegyek? Teljesen elegem van az egész életemből, mindennap sírok lefekvés előtt. 18.F
Csak teher vagyok mindenkinek.
Az apám 37 éves, 18 évesen csinált meg engem egy véletlen balesetben az akkori barátnőjével.
Mire észbe kaptak az abortusz már nem jöhetett szóba.
Örökbe akartak adni de mikor az apám szülei megtudták, hogy terhes és már késő engem elvetetni akkor egy nagyon nagy harcban azzal a feltétellel, hogy az apámnak meg az anyámnak soha nem kell még felém biccentenie meg egy fillért se költeniük rám hiszen ők örökbe adtak volna sikerült kiharcolniuk azt, hogy ne adjanak engem örökbe hanem a nagyszüleim gondoskodnak mindenemről.
Mindezzel 16 évesen szembesített az apám mert volt egy párszor nálunk de mindig úgy viselkedett velem mintha én lennék a legnagyobb ellensége.
Aztán egyszer konkrétan rákérdeztem erre és elmondta a teljes igazságot, hogy valójában elszakadt a gumi és nem vett be az anyám esemény utáni tablettát és az abortuszból meg kicsúsztak.
És azért gyűlöl pontosan engem mert ő tett az ellen, hogy én megszülessek és ennek ellenére mégis megszülettem.
Amikor ezeket elmondta bezárkóztam és sírtam a szobámba majd egyszer csak feljött a mamám aki próbált megnyugtatni és elmondta, hogy bár valóban így történt minden de ők akkor is szeretnek engem.
De ez nekem akkor is egy szívfájdalom. Mindenkinek csak teher vagyok még a nagyszüleimnek is. Nem voltam én egy terv akivel számoltak.
Csak egy baleset. Ők pedig magukra vállaltak igen és megmentettek attól, hogy gyermekotthonban legyek ez tényleg egy szép dolog.
De attól én még mindig csak egy baleset vagyok.
És ami a legszomorúbb, hogy van egy 2 éves féltestvérem akinek meg az apám minden szeretet megad mert ő már tervben volt. Én tényleg beleőrülök már ebbe.
Nem volt 2 éve már egy olyan éjjel amit ne sírtam volna végig :(
Édesem :( Nagyon sajnalom, hogy igy alakult... de elkell fogadnod, biztos nagyon rossz erzes.. de probald azt nezni hogy a nagyszüleid megis felneveltek teged. lehetett volna sokkal rosszabb is ha örökbe adnak es például rossz szulokhoz kerulsz.
Hibáztak felelőtlenek voltak, biztos vagyok benne hogy bánják utolag hogy igy alakult ...
de te nem vagy hiba! elotted az egesz elet! es te donthetsz mashogy majd!!!!
nezd en egy szar hazasagba nevelkedtem fel... 0 psziholigai segítséggel mikor szuksegem lett volna ra..... az sem lett volna jobb ha ugy nevelnek fel hogy utalatban....
Ekkora hisztit levágni.. Más gyógyíthatatlan beteg xd
Kit érdekel apád? Felnőtt vagy, menjél egy egyetemre koliba és kész, éljél mint a korodbeliek. Omg
Ó, kérdező, most megölelnélek. Nme is csoda hogy depressziós vagy, ilyen előzményekkel. De: a terápiát ne add fel, nem fogy egy-két alkalom után segíteni. Adj időt magadnak, ez is egy gyászfolyamat amiben te benne vagy, el kell "temetni" az életet ami egy normális apa mellett lehetett volna. De nagyon fiatal vagy, esély, esély, és esély van előtted hogy jó életed legyen.
És ne ostorozd magad ha nem tudsz egyik napról a másikra felállni ebből. sikerülni fog hidd el, apád nem ér annyit hogy feladd.
Kedves 33. Te egy igazan ritka aljadek vagy.
Ajanlom neked a pszichoterapias osztalyokat ahol a sok szemelyisegzavaros van, hogy kigyogyuljon ebbol. Ha te is megtapasztaltad volna akkor kicsit empatikusabb lennel bar ez is elegge sokat elmond a gyerekkorodrol.
Ezt csak pazichologussal lehet atdolgozni es nem egy ev munkaja lesz.
33 - "Más gyógyíthatatlan beteg xd"
Szemmel láthatólag te is egyike vagy ezeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!