Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szoktátok együtt nézni az...

Szoktátok együtt nézni az esti mesét lefekvés előtt?

Figyelt kérdés
Szülő egyermek kapcsolatot ideális ápólni azzal, hogy együtt nézitek az esti mesét. Szoktátok?
2015. aug. 28. 22:22
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Nem, mi mesét olvasunk lefekvés előtt, nem mesét nézünk.
2015. aug. 28. 22:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Szoktunk annó, de mindennap meseolvasás volt (12 évig). Azt sokkal jobban szerettem, és néha közösen alakítottuk a mesét.

Már nem 12 vagyok régóta, hanem felnőtt, de néha megkérem a párom, mondjon egy mesét :)

2015. aug. 28. 22:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Még csak 18 vagyok, de őszintén nem igazán tudok visszaemlékezni ilyen együttes mesenézésre, pedig gyanítom, hogy előfordult párszor. Viszont a meseolvasást szerettem, arra vissza tudok emlékezni. :)
2015. aug. 28. 23:49
 4/5 anonim ***** válasza:
mi is mesét olvasunk lefekvés előtt (vagy után?) a gyereknek :) néha, heti egyszer vagy kétszer megnéz egész estés mesét, azokat először együtt nézzük vele, de pl. a verdákat már vagy 30x látta, ahhoz már nincs idegrendszerem :D
2015. aug. 29. 00:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Néha megnézzük az estimesét, és ha szigorúan szó szerint vesszük tényleg lefekvés előtt (vagy ébredés után ). Mivel az estimesét késődélután vetítik, természetesen nem küldöm ágyba a szerencsétlent :D Az esti rutin része a mese, ami improvizált és interaktív.
2015. aug. 29. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!