Szoktátok együtt nézni az esti mesét lefekvés előtt?
Figyelt kérdés
Szülő egyermek kapcsolatot ideális ápólni azzal, hogy együtt nézitek az esti mesét. Szoktátok?2015. aug. 28. 22:22
1/5 anonim válasza:
Nem, mi mesét olvasunk lefekvés előtt, nem mesét nézünk.
2/5 anonim válasza:
Szoktunk annó, de mindennap meseolvasás volt (12 évig). Azt sokkal jobban szerettem, és néha közösen alakítottuk a mesét.
Már nem 12 vagyok régóta, hanem felnőtt, de néha megkérem a párom, mondjon egy mesét :)
3/5 anonim válasza:
Még csak 18 vagyok, de őszintén nem igazán tudok visszaemlékezni ilyen együttes mesenézésre, pedig gyanítom, hogy előfordult párszor. Viszont a meseolvasást szerettem, arra vissza tudok emlékezni. :)
4/5 anonim válasza:
mi is mesét olvasunk lefekvés előtt (vagy után?) a gyereknek :) néha, heti egyszer vagy kétszer megnéz egész estés mesét, azokat először együtt nézzük vele, de pl. a verdákat már vagy 30x látta, ahhoz már nincs idegrendszerem :D
5/5 anonim válasza:
Néha megnézzük az estimesét, és ha szigorúan szó szerint vesszük tényleg lefekvés előtt (vagy ébredés után ). Mivel az estimesét késődélután vetítik, természetesen nem küldöm ágyba a szerencsétlent :D Az esti rutin része a mese, ami improvizált és interaktív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!