Kinek mi volt a legnagyobb hazugsága (felnőtt korban) amit a szüleinek mondott? És miért?
Figyelt kérdés
Hogy derült ki? És amikor kiderült, mik voltak a következmények?2022. jan. 31. 14:27
21/24 anonim válasza:
A mai napig hazudok. Akárhányszor megkérdezi hogy vagyok, mindig az a válasz hogy jól. Pedig voltak nagyon durva mélypontjaim, mikor segítségre lett volna szükségem. Így békén hagy, és nem kezd el idegesíteni, hamar lekopik. Magának köszönheti hogy soha semmit nem mondok el neki kiskamasz korom óta. Mindigis elbagatelizalta a problémáimat, kinevetett, vagy szétkürtölte. Soha nem támogatott vagy értett meg, neki csak az a fontos hogy mindenbe beleokoskodjon, és hogy ki mit gondol róla. Rájöttem hogy így jobban jár. Neki meg nem tűnik fel több mint 20 éve, hogy mindig "jól" vagyok.
22/24 anonim válasza:
Apámnak megígértem, hogy mostmár 33evesen megállapodok egy nőnek😂😂😂😂 Szerintem nem igazán hitte el.😂😂😂😂
23/24 anonim válasza:
Miért kell lepontozni azt, aki beismeri, hogy nem szokott hazudni? Én sem szoktam. Mindig szarul jártam az életben, ha hazudtam. Előbb-utóbb kiderült és az sokkal cikibb volt, mintha őszinte lettem volna, mert azzal már a bizalmat is eljátssza az ember. Így hát tinikoromtól kezdve sosem hazudok, inkább felvállalom, bármi is legyen az. Sokkal jobb így, nincs lelkiismeret-furadalás és nem kell félni a lebukástól sem.
25N
24/24 A kérdező kommentje:
23as, gondolom azért, mert nem a kérdésre válaszoltál. Nem azt kérdeztem ki hazudik és ki nem…
2022. febr. 2. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!