Engem túlféltettek, ezért hazudoztam. Hogy mi volt a legnagyobb hazugság, már nem emlékszem. Sajnos sokszor komoly bajba is keveredtem, emlékezni sem jó rá....
N
2022. jan. 31. 17:05
12/24 anonim válasza:
Talán az amikor anya rákérdezett arra ,hogy voltam-e már úgy fiúval.Nem voltam még 18 ,de közel voltam hozzá.Voltam már,de azt mondtam,hogy még szűz vagyok. :)
2022. jan. 31. 17:09
13/24 anonim válasza:
Sokszor hazudok most is. Nem tudok őszinte lenni. Kiskoromban kikaptam azért mert hazudtam, meg azért is ha őszinte voltam. Megtanultam hogy kussolni jobban megéri. Rengeteg dolgot nem tudnak rólam.
2022. jan. 31. 17:10
14/24 Metionin válasza:
Anyám évekig azt hitte, hogy ingyen sportolok. A suli alapítványa fizetett egy edzést a halmozottan hátrányos gyerekeknek, de ha anyám tudta volna, csak elvette volna a pénzt és behazudta volna, hogy járat valahova. Szóval aláírtam helyette a papírt és szépen befizettem magamat sportra.
Illetve később gimiben, amikor nagyobb összegeket nyertem versenyeken meg szintén alapítványi ösztöndíjat, anyám elvette a pénzt mondván vesz nekem ezt-azt, de sose vett. Így aztán következő évtől azt hazudtam, hogy nem volt pénznyeremény és hogy nem kaptam meg az ösztöndíjat, a pénzt meg eltettem a továbbtanulásomra. Akkor is és most is az volt a véleményem, hogy ahol piára van pénz, ott ne a gyerek ösztöndíjára pályázzanak.
2022. jan. 31. 18:12
15/24 anonim válasza:
14: nem semmi, anyukád bűncselekményt követett el ezzel :/ akárhány éves valaki, ha legálisan szert tesz anyagiakra az kizárólag őt illetik meg. Akár versenyen nyeri, akár diákmunkán. Ha egy szülő azt be akarja hajtani és meg is teszi akkor azzal bűncselekményt követ el. Ez nagyon szomorú :(
2022. jan. 31. 18:21
16/24 anonim válasza:
15-ös velem apám megcsinálta azt, hogy amikor betöltöttem a 18. életévemet és felvehettem anyám után az életbiztosítási pénzét, ami két dolgot szerettem volna megvette, a többit "lenyelte". Azóta is bánom hogy kis hülye voltam és hagytam magam, de "csak" 18 éves voltam, nem 34 mint most. Most nyugodt szívvel küldeném el a pitsába.
2022. jan. 31. 18:24
17/24 anonim válasza:
Komolyan mondom olyan történetek vannak itt a családi kapcsolatokban, hogy hihetetlen. Nagyon sajnálom azokat, akik ilyen rossz családban nevelkedtek. Nekem van egy lányom, de eszembe se jutna ilyet tenni, mint amiket itt olvasok.
Én felnőttként nem hazudtam már a szüleimnek.
2022. jan. 31. 18:28
18/24 anonim válasza:
Erre szoktam mondani hogy nem csak a Disney rózsaszín köd létezik sajnos.
2022. jan. 31. 18:29
19/24 Metionin válasza:
15. Amúgy ha nem hazudozik meg nem ígérget, hanem normálisan mondja, hogy figyelj ki kell fizetni a számlákat, mert apád megint elitta az összes pénzt, akkor odaadtam volna. De kicsalta olyanokkal, hogy pl. vesz nekem télre ruhát és akkor hazajött a családsegítőtől 2 db három számmal nagyobb pulóverrel, pénz sehol. Vagy elvette, hogy na akkor ebből befizetjük az osztálypénzt és utána az oszi engem zaklat, hogy miért nem fizettem be. Ugyanígy volt "befizetjük neked az edzést, veszünk neked xy tanszert stb" és mindig csak a pénz hűlt helyét érzékeltem, meg égtem, mert a tanár vagy az edző rajtam kereste a pénzt, hogy miért nem hoztam még. És persze tuti hogy mind azt gondolta, hogy én tökítettem el az összeget amit a szülők ideadtak, nem mondták ki de tudtam, főleg az osztályfőnöknél, ő célzásokat is tett. Aztán meguntam, ez van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!