Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt életed legnagyobb...

Mi volt életed legnagyobb hazugsága?

Figyelt kérdés
2009. márc. 27. 15:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
98%
az,amikor sajät döntésem alapjän luxusk..a lettem külföldön egy clubba.nem bäntam meg,jol kerestem.de mär abbahagytam,és igy visszagondolva mär nem csinälnäm.na ennél nagyobb hazugsäg nem tudom mi lehet..
2009. márc. 27. 16:02
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nap mint nap hazudok magamnak és a külvilágnak hogy boldog vagyok!Közben meg a nagy francokat vagyok boldog!Hisz semmi se jön össze!És ez már igy megy évek óta!
2009. márc. 27. 16:45
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
Kapcsolatban vagyok egy nős férfival és a családom semmit sem tud róla pedig már 3 éve tart. Ez kegyes hazugság, ha megtudnák valószínüleg a mentő jönne ki értük.
2009. márc. 27. 17:10
 4/15 anonim ***** válasza:
94%
Hazudok a páromnak, hogy hol lakom.
2009. márc. 27. 17:15
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Az egész életem egy nagy hazugság, minden amit magamról mondok és minden ami teszek. Belül egy más ember vagyok mint akinek látszom, de senki nem fogadná el, így hazudnom kell amíg véget nem ér ez az egész rémálom amit életnek neveznek.
2009. márc. 27. 17:21
 6/15 anonim ***** válasza:
66%
7 éve szeretőm van,azóta hazudozok a férjemnek,a gyermekeimnek,szüleimnek...
2009. márc. 27. 18:12
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak tehetem hazudok. ÉN soha többet az életbe nem leszek őszinte senkihez, az őszinteség nem kifizetődő, az szúr hátba akivel őszinte vagy. Akkor is hazudni fogok mikor köszönök.
2009. márc. 27. 19:13
 8/15 anonim ***** válasza:
52%

"szeretlek és ténlyeg hűséges vagyok hozzád" közbe meg azon a héten kb 4 különböző lánnyal voltam....

"drágám mindjárt jövök csak kimegyünk beszélgetni"

hát abból inkább testbeszéd lett és utána

"most mit izélsz nem volt semmi csak sokáig beszélgettünk"

2009. márc. 28. 15:13
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Imádok egy nős férfit már több éve, a felesége ez idő alatt szült egy újabb gyereket, ami elvette az eszem, és ezért becsaptam őt, hogy én is gyereket várok.
2009. szept. 26. 17:06
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

"Neeem, nem jön be nekem Dávid! Rosszul látjátok, csak haver. :D Nem estem bele..." (És még sok ilyen)

Persze azóta lebuktam, mert már együtt vagyunk...

2010. márc. 10. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!