Mi volt életed legnagyobb hazugsága?
tavaly hihetetlen nagy baromságot terjesztettem..
hihetetlenül szerelmes voltam egy srácba,aki ezt látta rajtam,és hülyített,de én ezt észre sem vettem. hitegetett,kavart velem,stb,a haverjai előtt leégetett.
és annyira elvette az eszemet,hogy azt mondtam 1-2 ismerősnek,hogy járunk,és ez szépen elterjedt mindenhol, a pasi megtudta,viszont sikerült kiszeretnem belőle. de sokan tudják,hogy hazudoztam :/ nehéz lesz elfelejteni. a srác nem szólt,hogy tudja,de azóta is leéget. megérdemeltem,tudom,bárcsak visszacsinálhatnék mindent,és véget vethetnék ennek az egésznek. tisztán kezdeni, és még talán azt is belátni,hogy ő is egy tapló..
Amikor az exem rákérdezett és letagadtam, hogy van bankkártyám, mert különben megvert volna és elvette volna és nem lett volna miből eljönnöm tőle a gyerekekkel. Nagyon utálatos volt hazudni a "társamnak", egy embernek, aki csak olyan, mint én is, van neki értelme, beszélni tud, mégis úgy kellett tőle félni, mint egy vadállattól. Félelmes volt.
Egyébként utálok hazudni.Nehéz.
Olyan emberalatti, méltatlan és nagyon megvisel.
Bonyolult.
Hazudtam a szüleimnek.Nem nagy dolgokban,de rossz volt.. :\
Talán ennyi. Inkább nekem szoktak hazudni (1-2 barát),és olyan hülye vagyok,hogy próbálom rávenni őket,hogy ne hazudjanak,de ők nem igazán változnak..Úgy fáj. És hitegetem magam,hogy jobb lesz..De,nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!