Kinek mi volt a legnagyobb hazugsága (felnőtt korban) amit a szüleinek mondott? És miért?
Figyelt kérdés
Hogy derült ki? És amikor kiderült, mik voltak a következmények?2022. jan. 31. 14:27
1/24 anonim válasza:
Hogy jól élek és nem nélkülözöm.
Nem akartam, hogy aggódjanak vagy a kevéske, nehezen megszerzett pénzük nekem küldjék..
Nem derült ki, idővel jobb lett a helyzetem, olyan, amilyet addig hazudtam
2/24 anonim válasza:
Nem szokások hazudni, úgyhogy még esetek sincsenek, nem hogy legszarabb.
4/24 anonim válasza:
Hogy jogász képzésre járok (jelenleg is)... :)
5/24 anonim válasza:
en se szoktam hazudni a szuleimnek
6/24 anonim válasza:
Talán az mikor 18 évesen tiltottak a barátomtól, és hazudtam hova és kihez megyek. Barátom más városban lakott és mikor találkoztunk akkor egy hotelben töltöttük együtt az időnket. Féltem hogy rokon, ismerős stb.meglát minket az utcán.
7/24 anonim válasza:
A melegségemet. Gyűlöli a "bzikat".
9/24 anonim válasza:
6-os basszus ez borzalmas :/ főleg 18 évesen. Nem szülő az ilyen :( Tudom, mert én is tapasztaltam. Tiltottak mindent. Ellenőriztek. Ha 18 évesen nem adtam meg a facebook üvöltöttek velem. Az egész gyerekkoromat hazugsággal kellett töltenem. MINDEN levegővételemről kamuznom kellett, hogy ne éljek rabságban. Elmenni bulizni? bringázni a bbarátaimmal? Szép álom volt
10/24 A kérdező kommentje:
Engem is nagyon sok mindentől tiltottak, és úgy érzem ezért is lettem “hazudósabb” ember. Mert sokszor annyira kellemetlennek érzem bevallani az igazságot mai napig.
2022. jan. 31. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!