Kamaszok! Mi volt a legnagyobb hazugságotok?
Miben hazudtál a legnagyobbat szüleidnek vagy éppen elhallgattál előlük valamit, hogy ne kelljen hazudni, mert nem akartad, hogy kiderüljön az adott dolog?
Nyugodtan legyen mindenki őszinte, ez egy anonim oldal.
Nem anya, nem feküdtem le a sráccal a Szigeten 5 óra ismerettség után...
Hát ja, de legalább egy szép kapcsolat lett belőle :D
Azt a mai napig nem tudja hogy 15 éves korom óta havi 1-2 alkalommal elszívok egy füvescigit.
"Anya Xy-nak az apukáját behívták dolgozni ,ezért csak este tud minket haza vinni"
Az egyik barátnőmnek az apja elvitt minket korizni reggel csepelre a jégfolyosóra ,de délután haza
Kellett volna mennünk. Viszont mi nagyon jól éreztük magunkat ezért ezt hazudtuk anyukánknak (ha az igazat mondtuk volna akkor nem engedte volna meg)
Így aznap 8 órát koriztunk 1 órás szünettel :D
Hát így belegondolva az, hogy nem cigizek.
15 éves korom óta dohányzok, 24 vagyok és a mai napig nem tudják. (Sőt, anyám meg van győződve róla, hogy én aztán biztosnem)
Fiús dolgokban sosem kellett hazudnom, laza szüleim vannak.
Rossz tanuló voltam, de ezt se titkoltam soha előlük.
Hálistennek normálisak, keveset kellett kamuznom :)
24N
Nem tudom ez mennyire számít, de én arról nem szóltam, hogy rosszul látok. Tudom, hogy hülyeség volt, de mindig volt valami kifogásom arra, hogy miért nem merem elmondani. Évekig titkoltam, de végül kideült, és azóta van szemüvegem, de emiatt, hogy nem szóltam korábban, rögtön nagyon erőset kaptam.
Ezen kívül szerintem nem volt más, nem cigizek, drogozok; barátom se volt soha, szóval az ilyen tipikus dolgokban alkalmam se lett volna hazudni.
Mint az első!
Anya, nem feküdtem össze egy holland sráccal a Szigeten 17 évesen!
Tudom régi kérdés de azért válaszolok.
Ezeket hazudtam apámnak/anyámnak:
Nem próbáltam ki a cigit
Nincsenek fiú barátaim
Nem érdekelnek a fiúk
Nem vagyok tagja a városnak az egyik legrosszabb bandájának
Nem ittam még alkoholt az engedélyetek nélkül
Nem mi loptunk a szomszédtól kaját(ezt csak viccből csináltuk)
A legdurvább hazugságom az volt hogy:Nem járok a 16 éves skinhead sráccal és nem is feküdtem még le vele sőt még nem is a barátom
kisebb csínytevések is voltak pl hogy mindennap 5-6 órám van de az órarendembe beírtam 7. 8. órát meg nulladikot is hogy eltudjak lógni a barátaimmal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!