Kamaszok! Mi volt a legnagyobb hazugságotok a szüleiteknek?
Írhattok akár többet is. Kiderült?Ha igen ti vallottátok be vagy legbuktatok?
Kíváncsi vagyok ki miben hazudik vagy nem hazudik a szüleinek. Van olyan aki soha nem hazudott még nekik?
Jelen esetben a füllentést és a hazudást különítsük el.
Hogy nem vagdosom magam.
Lebuktam, meglátták a sebeket a kezemen.
Konkrétan nem hazudtam nekik, mert nem kérdeztek rá, de nem is tudnak róla:
-hétvégenként nem csak 1-2 pohár alkoholt iszom (ők erről tudnak)
-életemben nem csak 2x cigiztem (szintén ezt hiszik), sőt, mondhatni cigizek, bár nem szeretem ezt mondani, mert tényleg nem vagyok egy nagy dohányos
-voltam már betépve
-smároltam 3 barátnőmmel
-Ittál a buliban?
-Nem.
Ők elhiszik mert mikor haza teleportálok ők aludni szoktak. :3
-Lányom, szűz vagy, ugye?
-Igen.
Persze kiderült, hogy nem, most megint megmászhatom a bizalom Mount Everestjét.
Hazudni nemigen szoktam, füllenteni vagy elhallgatni egy-két dolgot néha, pl. a "voltál már szerelmes?" kérdésükre adott igenlő válaszom utàn tuti nem úsznám meg a kérdezősködést, de szerintem ebben a témában tökmindegy, mit mondok, magukból kiindulva sejthetik, hogy nem hagy teljesen hidegen az ellenkező nem. (Megj.: kapcsolat egyikből sem lett, ahhoz nyilvàn másképp állnék.) Aztán ott van a cigi, jóval többször próbáltam, mint amennyi alkalomról beszámoltam, mondjuk ez már a múlt zenéje, mert valahogy egyáltalán nem sikerült megszeretnem. Illetve ha egyszer a fű kipróbálására adnám a fejem, arról maximum évek távlatából szereznének tudomást, ugyanis meggyőződésük, hogy azonnali rákapással, a függőség törvényszerű kialakulásával jár.
Hirtelen ennyi.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!