Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Mi volt a legnagyobb...

Kamaszok! Mi volt a legnagyobb hazugságotok a szüleiteknek?

Figyelt kérdés

Írhattok akár többet is. Kiderült?Ha igen ti vallottátok be vagy legbuktatok?

Kíváncsi vagyok ki miben hazudik vagy nem hazudik a szüleinek. Van olyan aki soha nem hazudott még nekik?

Jelen esetben a füllentést és a hazudást különítsük el.

2014. jan. 22. 18:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
68%
Sose hazudtam nekik.Szerencsére nagyon jó a kapcsoltunk,nincs szükség ilyenekre.Bíznak bennem,én is bennük,bármikor fordulhatok hozzájuk a problémáimmal. :)
2014. jan. 22. 18:29
 2/17 anonim ***** válasza:
89%
Hogy hova mentem többször is. De 2x lebuktam, végül arra jutottunk: elengednek kb mindenhova, de akkor mindig meg is mondom.
2014. jan. 22. 18:47
 3/17 anonim ***** válasza:
80%

Hogy nem vagdosom magam.

Lebuktam, meglátták a sebeket a kezemen.

2014. jan. 22. 18:57
 4/17 anonim ***** válasza:
64%

Konkrétan nem hazudtam nekik, mert nem kérdeztek rá, de nem is tudnak róla:

-hétvégenként nem csak 1-2 pohár alkoholt iszom (ők erről tudnak)

-életemben nem csak 2x cigiztem (szintén ezt hiszik), sőt, mondhatni cigizek, bár nem szeretem ezt mondani, mert tényleg nem vagyok egy nagy dohányos

-voltam már betépve

-smároltam 3 barátnőmmel

2014. jan. 22. 19:02
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

-Ittál a buliban?

-Nem.

Ők elhiszik mert mikor haza teleportálok ők aludni szoktak. :3

2014. jan. 22. 19:17
 6/17 anonim ***** válasza:
96%
14 évesen legjobb barátnőm szüliei elkértek 2 hétre anyáméktól,és vidékre elmentünk a lány nagyszüleihez.másfél hét után hazajöttünk és a barátnőm jóval idősebb tesójához mentünk,azértnem mentem haza egyenesen,hogy elmenjünk még discoba,hívtam is anyámékat már pestről, hogy "persze,jól vagyunk,martfűn,holmap megyünk haza. Na elmentünk éjjel dizsibe (ez 20 éve volt megjegyzem) és ellopták az övtáskámat,benne MINDEN iratom,kulcsom. Hajnalig sírtam,hogy be kell vallanom az igazat,majd hajnalba hazamentem zokogva,anyám rendes volt mert látta kivagyok nagyon és nem rúgott belém még egyet,csak az egy kicsit ciki volt neki,mikor a rendőrségre elmentünk az irataim eltűnését bejelenteni,hogy a 14 éves lánya az oázis discoba rázza magát,elsüllyedt szégyenébe,több évre rá elmondta:)
2014. jan. 22. 20:55
 7/17 anonim ***** válasza:
75%

-Lányom, szűz vagy, ugye?

-Igen.

Persze kiderült, hogy nem, most megint megmászhatom a bizalom Mount Everestjét.

2014. jan. 22. 22:45
 8/17 anonim ***** válasza:
60%

Hazudni nemigen szoktam, füllenteni vagy elhallgatni egy-két dolgot néha, pl. a "voltál már szerelmes?" kérdésükre adott igenlő válaszom utàn tuti nem úsznám meg a kérdezősködést, de szerintem ebben a témában tökmindegy, mit mondok, magukból kiindulva sejthetik, hogy nem hagy teljesen hidegen az ellenkező nem. (Megj.: kapcsolat egyikből sem lett, ahhoz nyilvàn másképp állnék.) Aztán ott van a cigi, jóval többször próbáltam, mint amennyi alkalomról beszámoltam, mondjuk ez már a múlt zenéje, mert valahogy egyáltalán nem sikerült megszeretnem. Illetve ha egyszer a fű kipróbálására adnám a fejem, arról maximum évek távlatából szereznének tudomást, ugyanis meggyőződésük, hogy azonnali rákapással, a függőség törvényszerű kialakulásával jár.

Hirtelen ennyi.

15/L

2014. jan. 23. 04:50
 9/17 anonim ***** válasza:
70%
Komoly dolgokban sosem hazudtam és nem is akarok, kisebb füllentések előfordulnak. Semmi fajsúlyos...
2014. jan. 23. 09:27
 10/17 anonim ***** válasza:
81%
azt mondom nekik,hogy a barátnőmnél alszom, közben a barátomnál:)
2014. jan. 23. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!