Ezt elmondjam a szüleimnek vagy inkább csak az orvosnak?
Nem rég voltam pszichiáternél aki megállapította nálam,hogy bipoláris vagyok. Amiről tudnak a szüleim viszont arról nem,hogy teljesen kikészültem ettől a ténytől,hogy az vagyok. Számítottam rá,hogy az vagyok de arcon csapott a felismerés a betegségtudatom nagyban dolgozik.
Selejtesnek érzem magamat és iszonyatosan rossz a hangulatom. A szüleim előtt próbálom titkolni addig amíg újra meg nem látogatom az orvosomat. Félek elmondani a szüleimnek,hogy nagyon magam alá terített ez a dolog. És újra rossz gondolatok kisértenek. Kaptam hangulatjavítót viszont egy ideig jól is éreztem magamat a segítségével viszont most újra bele csúsztam abba a jól ismert gödörbe.
Érdemes lenne szólnom a szüleimnek is arról,hogy eléggé rosszul vagyok vagy csak az orvosnak említsem meg ezt? A szüleimmel jó a kapcsolatom viszont nem akarom mindig őket terhelni azzal,hogy nekem rossz a kedvem..
Szerintettek elmondjam vagy csak az orvosnak mondjam el?
Szia! Én is bipoláris vagyok. Én csak az orvosomnak mondom el, apám nem tud róla és nem is akarom hogy tudjon róla. Segíteni úgysem tud, szépen beveszem a gyógyszereimet és pihenek, nem szólok senkihez. Ha neked tudják a szüleid, és kicsit empatikusak is, akkor ha könnyebb a lelkednek mondd el.
Orvosodnak mindenképp mondd el, mert akkor a gyógyszerezésen fog állítani. 100%-osak nem leszünk, sosem fogunk meggyógyulni, orvosom úgy fogalmazott, hogy csak enyhébbek lesznek a tünetek, teljesen eltűnni nem fognak.
3-as ha meg fingod sincs a dologról, minek böfögöd ide a marhaságod, néhány napra odaadnám ezt a szerinted "betegséget", szerintem felakasztanád magad.
1.: megkerdeztem,hogy ik a tunetek - Neked mar ez nem tetszett.
2.: Indokoltam,hogy aert kerdeztem meg mert nem tudom es erdekel a szemelyes tapasztalata es atlagos guglizas helyett.
3.: Most meg neked itt magyarazkodhatok,mert rossz napod van es kotekszel meg mindenfele jelzoket mondasz ram.
De persze, jelentsel csak batran,ha neked ettol jobb kedved lesz, nem allok a boldogsagod utjaba. Mivel azt irtad,hogy "Szia! Én is bipoláris vagyok" - Most mar tudom,hogy mik a tunetek. Koszonom
6-os :
Elöször is siralmas, hogy nem vagy képes a google-ban megnézni, miröl van szó, ha nem tudod.
Másodszor legalább ennyire siralmas, hogy nem tudod felfogni, az 5-ös válaszoló (Én is bipoláris vagyok) nem azonos a kérdezövel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!