Elmondjam-e a szüleimnek, hogy kiiratkozom az egyetemről?
Jaj! Részvétem a szüleid miatt!
Talán van államilag finanszírozott képzés is. Annyira túlságosan nem vagyok kompetens a témában.
Szerintem nyugodtan járj családsegítő szolgálatos munkatárshoz is. Nem szabad küzdened MEGFELELÉSI KÉNYSZERREL! Az lenne a legrosszabb.
Addig pedig a 116-123-as telefonos lelkisegély szolgálatot ajánlom. Nemcsak éjjel-nappal hívható ingyen, hanem online is lehet nekik írni.
Kitartást és sok sikert kívánok!
Sajnos muszáj lesz. Ha szerencséd van, akkor megértik.
Semmi értelme olyan dologba invesztalni, ami ennyire kikeszit.
Köszönöm a válaszokat és a megértést!
4: A barátommal élek, nem otthon.
Most elég sok dolog próbára tesz az életben
gondolom, pasika...
Attól, hogy másik szakra mész jövőre, a vizsgák pont úgy stresszelni fognak, mert ha ettől parázol, az nem szakfüggő. Én se tapsolnék a szüleid helyében, ha beleölök egy rakás pénzt a költségtérítésbe, te meg dobod az egészet, és még hazudni is akarsz.
Remélhetőleg a fiatalember szülei is elfogadnak. Azért írtam a családsegítő szolgálatot az első válaszban.
Ha élsz nemi életet, akkor óvszerrel védekezel. Vagy szedsz fogamzásgátló tablettát.
Nagyon nem irigylem a helyzetedet kérdező. Kapunyitási pánik - valamilyen formában én is átéltem anno.
Nem az zavar, hogy vizsgázni kell, hanem az, hogy nem látom benne a jövőmet. A szüleim akarták ezt a szakot, én nem ide akartam jönni. Érettséginél sem voltak problémák, kitűnő lettem 80-90 százalékos eredménykkel.
A probléma pedig nem "pasika", de köszönöm a feltételezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!