Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam a szüleimnek, hogy...

Elmondjam a szüleimnek, hogy örökbe fogadtak?

Figyelt kérdés
most vagyok 20 és egész egész eddig titkolták hogy örökbe fogadtak, a napokban tudtam meg.. szerinteted elmondjam nekik hogy már tudom?
2021. dec. 14. 21:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%
Hogyan tudtad meg, biztos így van? Miért akarod elmondani nekik? Lehet ők nem szívesen beszélnek róla.
2021. dec. 14. 21:30
 2/19 Neni83 válasza:
93%

Én elmondanám. Róluk is nagy terhet veszel le. De kemény menet lesz, az tuti.

Gondolom okkal titkolták eddig.

2021. dec. 14. 21:31
 3/19 anonim ***** válasza:
90%

Ők miért nem mondták még el? Nagykorú vagy, azért az ilyesmit el szokták mondani szerintem.

Honnan tudtad meg hogy örökbe fogadtak?

2021. dec. 14. 21:34
 4/19 anonim ***** válasza:
96%
Honnan tudtad meg?
2021. dec. 14. 21:35
 5/19 anonim ***** válasza:
96%
Honnan tudtad meg ezt biztosra?
2021. dec. 14. 22:37
 6/19 anonim ***** válasza:
88%
Elég nehezen hihető, hogy 20 éves korig nem jöttél rá magadtól, már ha voltak olyan hülyék, hogy megpróbálták titkolni. Őszintén nem látok rá okot, hogy miért ne legyenek őszinték egy ennyire alap, az életedet meghatározó dologban. Az összes rokont, barátot, ismerőst is megkérték, hogy titkolózzanak előtted?
2021. dec. 14. 22:41
 7/19 anonim ***** válasza:
80%
Fölösleges szerintem, ha nekik igy jo, akkor amradjon igy minden,
2021. dec. 14. 23:37
 8/19 anonim ***** válasza:
92%
Ha ez valós kérdés: örökbefogadó szülőként - aki nem titkolja a gyereke előtt, hogy örökbe fogadtuk- igen, mondd el mindenképp a szüleidnek, hogy te erre rájöttél. Iszonyú teher fog lemenni a vállukról, végre őszintén tudtok majd beszélgetni. Régen még nem volt senki, aki segíthetné az öf szülőket, mi a helyes-mi a legjobb a gyereknek, az öf-t titok övezte. Mindenki susmutol melletted, de senki nem mond semmit. 20 évvel ezelőtt, teljesen más nézetek voltak az öf-ra. De a lényeg: ha ez valós kérdés és te tuti biztosra tudod hogy örökbe fogadtak, akkor beszélj erről a szüleiddel.
2021. dec. 15. 00:01
 9/19 anonim ***** válasza:
90%
Egyszer meg kell ejteni egy beszélgetést erről. Szép Tőled, hogy nem hisztizel amiatt, hogy nem mondták el, mint sok gyerek tenné. Egyszer olvastam egy lányról itt az oldalon, aki teljesen ki volt kelve magából, mert kamaszkorában tudta meg. Meg akarta keresni a vér szerinti szüleit, de kiderült, hogy meghaltak.
2021. dec. 15. 02:23
 10/19 anonim ***** válasza:
95%
Miért, ők nem tudják?
2021. dec. 15. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!