Miért ilyenek velem a szüleim? Ez a normális?
Szóval az a helyzet, hogy 18 vagyok, egy szobában élünk 4-en. Saját szobám nem volt soha. Sorházban "élünk". Nagyon rossz a környék is, meg udvar sincs. Stb.
Sokat tanulok a forexről,kereskedésről,kriptórol,és még sok más témáról. Biztos vagyok benne, hogy pár év és elköltözök. Lesz pénzem. Teszek érte. Sokat. Elég szegények vagyunk.
Amikor játszok online a telefonon (legtöbbször inkább tanulok rajta) és "szólnak" valamiért, hogy kellene csinálni valamit (legtöbbször NEM sürgős a dolog, és ők is megtudják csinálni,ha nem lennének élet képtelenek ennyire) nem tudnak várni 2 percet. És utána jön a 20 perces "menj a g@cibe szertartás"..
Normális ez, hogy ennyire ugráltatnak?
Egy szó,mint 100 nem lehet tőlük csinálni semmit nyugodtan, csak nagyon idegeskedve.
23 Ezt ne azok "jelenlétében" mondogasd, akik érintettek ilyesmiben, mert ez úgy hangzik, mintha azt mondanád, hogy szerinted jobb lett volna meg sem születniük.Nem tudom hogy esne, ha neked valaki ilyet mondana.
Egyébként igazad van, a nyomorba nem kell gyerek.A kérdezőék csak szegények, de oda sem muszáj.
Ne érezd magad rosszul emiatt az a lényeg. Mármint, jó, hogy felismerted ezt és jó, hogy van terved. Az lenne igazán rossz ha nem érzékelnél nyomást magadon és/vagy nem is gondolkodnál, hogy meg kéne valahogy oldani ezt.
Szívből remélem, hogy bejön neked ez a kriptobányászat, vagy éppen a részvények. Én nem mernék erre alapozni, de jól hangzik, hogy te biztosnak érzed, igazából én és még jó páran itt nem is olvastunk még úgy igazán utána a témának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!