Mennyire normálisak a szüleim mit tegyek?
19 éves lány vagyok a szüleim mai napig azt csinálják hogy időre kell haza érnem ha nem akkor meg már egyből kapom az ívet, barátommal 7 hónapja vagyunk együtt szüleim is ismerik és nagyon szimpik neki aludt már itt egyszer nalam de csak azért mert névnapom volt
VISZONT 6napja elmentünk egy napra kirándulni 1napos votl és nem értünk este haza időbe és mondták a szüleim menjek haza mondtam ott alszok és mondta inkább büntessenek meg de nem aludhatok itt és zsarolt ha egy kicsit is fontos vagyunk neked akkor gyere haza mindig irosgat nekem merre járok már mikor érek már haza sok felkiáltó jellel
Ahogy fogalmazol nem csodálom,hogy gyereknek kezelnek.Ha nem írtad volna a korodat,akkor kb 10 évesnek tippeltelek volna.Nem sértésnek szántam.
Próbálj meg kicsit felelősségteljesebben viselkedni és akkor látni fogják hogy felnőttél és ők is lazábban kezelnének.
A fogalmazás még hagyján, de ez az írásjelek nélküli ömlesztett izé rettenetes. Gyerek még és annak is kezelik, nincs itt semmi látnivaló. Ha felnőtt lenne, nem a gyakorin sírná el a bánatát, hanem leülne a szüleivel átbeszélni a játékszabályokat.
Úgy látom nagyon támadtok nem arra voltak kíváncsi mit gondoltok rólam meg hogy gyerekesen fogalmazok
2. Leültem velük már rengetegszer beszélgetni és semmit se ért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!