Normálisak a szüleim?
Ma egész nap Pesten voltam, rengeteget gyalogoltam, cipőm is feltörte a lábamat ezért kicsit bicegtem. Erre ahogy késő délután hazaértem vonattal anyám rám néz és azt mondja mit vettél be? Xanaxot? Hiába bizonygattam neki hogy semmi nincs bennem, egyszerűen a fáradságtól szédülök és azért dőltem le 20 percre, de hajthatatlan. Előbb már le is drogosozott, meg hogy nem sokáig fogok élni ha így folytatom... 🤣 Normális??
22/N
Szülő függő, vannak a szülőknek ilyen agymenései. Az én fejemhez is hozzá vágták már, hogy "te úgy nézel ki, mint aki drogozott". Erre természetesen elküldtem a francba és még ő lett megsértődve. (anyám)
A szülő ilyenkor nagyon "félt"(szerintem). Ez a "féltésnek" egy olyan ága, ami már szélsőséges, beteges. Próbáld megváltoztatni, valamennyire a gondolkodását.
Én is mentem be a barátnőmmel tanulni, erre hazaértem, apám leüvöltött, h így drogos vagyok...
Meg ahányszor lebetegszem, meg kapom, hogy csak drogos vagyok...
Sajnos az ilyen elmebetegekkel n lehet mit.
Velem 12 évesen esett meg hasonló sztori... :D
Egy iskolai rendezvényre anyukám szupercsini magassarkú cipőjében mentem, ami persze pár óra alatt széttörte a lábam, ezért enyhén instabilan közlekedtem a tornateremben, amíg le nem vettem.
Következő hétfőn behívattak a fél osztályommal együtt egyenként, hogy a drog- és alkoholproblémáimról beszéljünk.
12 voltam, soha nem ittam még, nem cigiztem, nem drogoztam, nem voltam rossz társaságban, kitűnő tanuló voltam, és az ISKOLAPSZICHOLÓGUS a fél tanári karral meg az igazgatóval karöltve kijelentette, hogy én bizony aznap délután részeg voltam és bedrogoztam magam, mert dülöngéltem.
Szerinted? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!