Normálisak a szüleim?

Figyelt kérdés

Ma egész nap Pesten voltam, rengeteget gyalogoltam, cipőm is feltörte a lábamat ezért kicsit bicegtem. Erre ahogy késő délután hazaértem vonattal anyám rám néz és azt mondja mit vettél be? Xanaxot? Hiába bizonygattam neki hogy semmi nincs bennem, egyszerűen a fáradságtól szédülök és azért dőltem le 20 percre, de hajthatatlan. Előbb már le is drogosozott, meg hogy nem sokáig fogok élni ha így folytatom... 🤣 Normális??

22/N

2018. aug. 21. 21:40
1 2
 11/14 anonim válasza:
Te jó ég mintha magamat látnám :DD.Ugyanez van itt is valahova elmegyek aztán már így drogos úgy drogos mit vettél be? -.-"
2018. aug. 23. 13:34
 12/14 anonim ***** válasza:

22 évesen már lassan kezdhetsz összepakolni és elmenni otthonról,saját életedet elkezdeni,akkor nem fognak csesztetni annyit,vagy legalábbis már jogod lesz megmondani,hogy beszéljenek veled,ha kapcsolatban akarnak veled maradni.

De így ha ott laksz,nem hinném,hogy bármit is kikérhetsz magadnak,ha a nyakukon élsz.

Én is fiatalon költöztem el, elég melós eltartani saját magad,de nem lehetetlen,ja és akkor csak 8 általánosom volt még,mert felnőtt fejjel tanultam tovább .Akarat,akarat,akarat...VAGY elviseled ezt,ami most van,vagy teszel érte,hogy változzon.

22 éves már nem gyerek,felnőtt nő! Hajrá!

2018. szept. 4. 22:36
 13/14 anonim ***** válasza:
22 évesen felnőtt nő,otthon a 30 éves is gyerek..
2018. szept. 4. 22:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Épp azért írom,hogy menjen el otthonról!
2018. szept. 5. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!