Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normálisak a szüleim...

Mennyire normálisak a szüleim mit tegyek?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok a szüleim mai napig azt csinálják hogy időre kell haza érnem ha nem akkor meg már egyből kapom az ívet, barátommal 7 hónapja vagyunk együtt szüleim is ismerik és nagyon szimpik neki aludt már itt egyszer nalam de csak azért mert névnapom volt

VISZONT 6napja elmentünk egy napra kirándulni 1napos votl és nem értünk este haza időbe és mondták a szüleim menjek haza mondtam ott alszok és mondta inkább büntessenek meg de nem aludhatok itt és zsarolt ha egy kicsit is fontos vagyunk neked akkor gyere haza mindig irosgat nekem merre járok már mikor érek már haza sok felkiáltó jellel

2021. ápr. 25. 15:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

19 évesen már hagyni kellene, hogy azt csinálja az ember, amit akar.

De sajnos vannak olyan idióta szülők, akik nem fogják fel, hogy a kisbabájuk már felnőtt.

19 évesen már ott aludtam, ahol akartam...

Ezek a szülők a tipikus hülyék, akik középiskolába is kocsival hurcolják a gyereküket, nehogy elfáradjon a pici lábacskája szegénynek.

2021. ápr. 27. 15:05
 12/12 Savlekotő ***** válasza:
Nem tojtunk a biztonságára és életképes lett nem megrekedt a gyerek státuszban felnőttként is,mint azokat akiket 20 évesen nem engednek buszra vonatra ülni 20 kmre menni egyedül. Mivel úgy lett nevelve mindegyik h nem várta h apu anyu viszi engedi kakilni is tizen évesen nem mi etettük kézzel,nem mertük ki a levest,nem mi kötöttük a cipőt be nem mi hurcoltuk mert voltak lábaik kezeik.. Biztonság meg nem az hogy debilre életképtelenre szülő függővé önállótlanra tesze toszára funkcionális analfabétára félős szorongóra nevelem..
2021. ápr. 27. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!