Mit tegyek hogy a szüleim ne csak a tanulásommal foglalkozzanak, hogy minél több pénzt kapjak, hanem normálisan velem is?
Szoval az van, hogy a szüleim csak azzal foglalkoznak hogy én jol tanuljak, mert akkor sok ösztöndijat kapok ha 4-5-öm van átlagba.és most van 5db tantárgybol 3asom.
És májusban mennénk Görögországba nyaralni a családdal.és elvileg nem mehetek mivel nem javitottam ki.
Igyekszek a tanulással, de ez akkor se megoldás.meg hogy eltiltanak mindentöl.nem mehetek sehova se.
A szülőknek az is a dolguk, hogy foglalkozzanak a gyermekük tanulmányi előmenetelével. Emiatt kár kiverni a tinihisztit. Az anyagiakról meg annyit, hogy lehet csak annyit enged meg a családi költségvetés amennyit most kapsz.
A sok hármassal az a baj, hogy szerintem a főtantárgyakból kaptad. Valószínűleg matek a két magyar, idegen nyelv, töri esetleg fizika, kémia. A továbbtanulásod miatt ez nem bíztató. Gondolom a szüleid sem akarnak még eltartani 30 évig.
Én a szüleid helyében lemondanám a nyaralást és különtanárt fogadnék, hogy a hármasaid kijavítsd.
Amúgy jól félre lett értelmezve kedves válaszolók.
A szülei törődnek a minnél több pénz kapással, nem a kérdező.
3mas meg jó középiskolában bőven.
A válaszolók szerintem mind orvosok meg vegyészek gondolom.
Meg nekem nem azzal van a bajom hogy most 3aim vannak mert mar a nagyreszet sikerult kijavitanom.meg van ket hetem a maradekra.
De konyorgom amiota lekoltoztunk videkre (tavaly nyar ota) egyszer nem kerdeztek tolem semmi olyat hogy hogy vagy, vagy barmi mast.csak a tanulasommal foglalkoznak.en nem igy szeretnek elni.hanem mint egy normalis csalad, ahol nem csak a tanulmanyom a fontos mindenkinek hanem ÉN is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!