Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez normális hogy ezt csinálom,...

Ez normális hogy ezt csinálom, csak azèrt hogy ne kössenek belem a szüleim?

Figyelt kérdés
Tini lány vagyok, bármi van, anyám és apám engem mindig bele kever, anyám sokszor elmond minden bolond k*rvának annak ellenére hogy még irni se irtam sose még 1 fiúval se, elmegyek iskolaba haza jövök be zárkózom a szobába és ennyi. Régebben mikor jottek hozzánk vendégek szívesen ki mentem hozzájuk én is, ez az amaz, de apám vagy anyám általaban valamilyen szóval mindig belém kötött, ha az utcán valakire rá néztem már abba bele kötötek, nem vicelhettem soha senkivel, Támadt egy ötletem, Az ötletem az volt hogy, Haza jövök a suliból, be megyek a szobába es ennyi. A szüleim rengeteg helyre járnak, Esküvőkre ide oda. Ha mennek esküvőre bármennyire elmennék otthon maradok, hogy ne kössenek belém, ha elkezdik mondani h ez nem szép rajtam, ezért nem szép ez az amaz, ilyenkor semmit nem szólok, be szolnak bármit, semmit nem szólok, az utcán szo szerint a foldet nézem h meg veletlen se kössenek belém, az a gond hogy én nem szeretek veszekedni, már elegem van, és ki nőttem mar abból hogy csak úgy veszekedjek mert "miért ne?.." Visszont nem tudom mit kellene tennem hogy végre békén hagyjanak, De tényleg, multkor elmentem a szomszedba a nenémhez, az volt anyám baja hogy én a nenémmel beszélgetek. Regebben hoztam fell barátnőket, de szó szerint sírva kisertem őket ki a házból, mert oda jottek anyámék belém kötni, és annak ellenére hogy ciki, még direkt is csinálták.
2022. jan. 21. 10:32
 1/8 A kérdező kommentje:
Nem hozzok fel barátnőket a házba, nem fényképezkedek, nem megyek az iskolán kívül sehova,folyamatosan a szobamba vagyok. eddig csak a nenémhez jartam de mar oda se nagyon akkarok mert nem szeretném ha az elmebeteg anyám belém kössön
2022. jan. 21. 10:34
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

Kommunikáció?

Leülni és megbeszélni velük, hogy miért csinálják ezt veled?

2022. jan. 21. 11:59
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Mi van?
2022. jan. 21. 12:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az nem normális h a szuleid ilyenek plane veled. Hát problema kerulesed jol mukodik, csak ezzel elzárod magad a külvilágtol a élettől ami hianyozni fog mert csa egyszer vagy fiatal. Ha nem is otthon máshová jarj el aztan ha haza ertel veszekednek veled mehetsz a szobadba. De amint tudsz költözz el albiba koleszba barathoz ahova tudsz mert ilyenben sokáig benne leszel teljesen tönkre fog tenni. Es ha ha elszakadtal toluk mar lehet normalis eleted.

Hany éves vagy 16 korul?

2022. jan. 21. 12:13
 5/8 anonim ***** válasza:
20%
"Támadt egy ötletem, Az ötletem az volt hogy, Haza jövök a suliból, be megyek a szobába es ennyi" 😂😂😂😂. Ezt a nagy volumenű ötletet hány nap alatt sikerült megalkotni? 😆 Hát hallod, tini lehetsz, viselkedj már úgy az ég szerelmére.
2022. jan. 21. 12:30
 6/8 anonim ***** válasza:
15%
Írd le mégegyszer,MAGYARUL.
2022. jan. 21. 14:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak simán a kamaszkorod éled, akkor szokott ez lenni, nem midnenkinél de azért nem is ritka.
2022. jan. 21. 18:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Érthető, inkább elbújsz a világ elöl csak a szüleud hagyjanak békén. Nézd, ha sokszoros próbálkozás után se tudod ezt velük megbeszélni, akkor muszáj egyedül megoldanod a problémádat. Kezd azzal, hogy a szüleiddel soha az életben nem lesz normális kapcsolatod és magadnak kell megoldani a problémáidat. Ha még nincs ötleted, hogy hogyan, semmi baj, még semmi sincs elveszve. A magányos óráidat tedd termékennyé, olvass, rajzolj, csinálj valami értelmeset, ami fejleszt. Közben jönnek az ihletek. Közben próbáld megtenni azt a lépést, hogy ignorálod a szüleid rosszindulatú megjegyzéseit, tudom, nem egyszerű, de muszáj meglépned, NEKIK SOHA SEMMI SE FOG TETSZENI. Ne hagyd, hogy a mércéjük miatt teljesen eltorzulj. A barátnőiddel pedig igenis találkozz, DE NE NÁLATOK. Ha anyád elhord mindenféle k..nak, tegyél rá, te tudod jól, hogy nem vagy az és ez a legfontosabb. Meg legyél azon, hogy diákmunkával annyi pénzt keresel, hogy érettségi után lelépj otthonról.

Tudom, ilyesztően hangzik, amiket írok, de engem is sokat piszkáltak a szüleim és nem jól kezeltem - ahogy te sem - és ez mai napig is megnehezíti az életemet. Ezzel a bezárkózással csak meg akarod védeni magad, és megfosztasz magadtól minden olyat ami természetes benned. Ne hagyd, hogy ez felemésszen téged.

2022. jan. 22. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!