Ez normális hogy ezt csinálom, csak azèrt hogy ne kössenek belem a szüleim?
Kommunikáció?
Leülni és megbeszélni velük, hogy miért csinálják ezt veled?
Az nem normális h a szuleid ilyenek plane veled. Hát problema kerulesed jol mukodik, csak ezzel elzárod magad a külvilágtol a élettől ami hianyozni fog mert csa egyszer vagy fiatal. Ha nem is otthon máshová jarj el aztan ha haza ertel veszekednek veled mehetsz a szobadba. De amint tudsz költözz el albiba koleszba barathoz ahova tudsz mert ilyenben sokáig benne leszel teljesen tönkre fog tenni. Es ha ha elszakadtal toluk mar lehet normalis eleted.
Hany éves vagy 16 korul?
Érthető, inkább elbújsz a világ elöl csak a szüleud hagyjanak békén. Nézd, ha sokszoros próbálkozás után se tudod ezt velük megbeszélni, akkor muszáj egyedül megoldanod a problémádat. Kezd azzal, hogy a szüleiddel soha az életben nem lesz normális kapcsolatod és magadnak kell megoldani a problémáidat. Ha még nincs ötleted, hogy hogyan, semmi baj, még semmi sincs elveszve. A magányos óráidat tedd termékennyé, olvass, rajzolj, csinálj valami értelmeset, ami fejleszt. Közben jönnek az ihletek. Közben próbáld megtenni azt a lépést, hogy ignorálod a szüleid rosszindulatú megjegyzéseit, tudom, nem egyszerű, de muszáj meglépned, NEKIK SOHA SEMMI SE FOG TETSZENI. Ne hagyd, hogy a mércéjük miatt teljesen eltorzulj. A barátnőiddel pedig igenis találkozz, DE NE NÁLATOK. Ha anyád elhord mindenféle k..nak, tegyél rá, te tudod jól, hogy nem vagy az és ez a legfontosabb. Meg legyél azon, hogy diákmunkával annyi pénzt keresel, hogy érettségi után lelépj otthonról.
Tudom, ilyesztően hangzik, amiket írok, de engem is sokat piszkáltak a szüleim és nem jól kezeltem - ahogy te sem - és ez mai napig is megnehezíti az életemet. Ezzel a bezárkózással csak meg akarod védeni magad, és megfosztasz magadtól minden olyat ami természetes benned. Ne hagyd, hogy ez felemésszen téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!