Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyenek velem a szüleim?...

Miért ilyenek velem a szüleim? Ez a normális?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy 18 vagyok, egy szobában élünk 4-en. Saját szobám nem volt soha. Sorházban "élünk". Nagyon rossz a környék is, meg udvar sincs. Stb.

Sokat tanulok a forexről,kereskedésről,kriptórol,és még sok más témáról. Biztos vagyok benne, hogy pár év és elköltözök. Lesz pénzem. Teszek érte. Sokat. Elég szegények vagyunk.

Amikor játszok online a telefonon (legtöbbször inkább tanulok rajta) és "szólnak" valamiért, hogy kellene csinálni valamit (legtöbbször NEM sürgős a dolog, és ők is megtudják csinálni,ha nem lennének élet képtelenek ennyire) nem tudnak várni 2 percet. És utána jön a 20 perces "menj a g@cibe szertartás"..

Normális ez, hogy ennyire ugráltatnak?

Egy szó,mint 100 nem lehet tőlük csinálni semmit nyugodtan, csak nagyon idegeskedve.

2022. jan. 31. 12:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
44%
9, hagyjuk ezt a nem hagyják tanulni dumát. Nem tanulni akar, hanem lóf.asz munkával gazdag lenni. Tudod, ki tesz meg mindent azért, hogy jobb élete legyen? Aki nem bitcoint akar bányászni, hanem dolgozni akar.
2022. jan. 31. 13:52
 12/27 anonim ***** válasza:
27%
11. Munkával nem lehet meggazdagodni! Egy gazdag ember sem dolgozta magát agyon...
2022. jan. 31. 14:00
 13/27 anonim ***** válasza:
36%
12, mondják ezt a lusta, buta csórók.
2022. jan. 31. 14:03
 14/27 anonim ***** válasza:
73%

Igen-igen ... nekem is szúrja a szemem amiket írt:

"Sokat tanulok a forexről,kereskedésről,kriptórol"

4-en egy szobában lakva nem tudom, hogyan lehet elvégezni egy egyetemet és elindítani egy karriert.

Nekem van saját szobám, van pénzem venni magamnak számítógépet, kényelemben élek 23 évesen és így is megszenvedek az egyetemmel.

Mondanám, hogy tanuljon programozni, vagy matekozzon, legyen mérnök.

De ahoz kell egy íróasztal, számítógép, csend. És nem is biztos, hogy bejön!

Mondanám, hogy legyen kőműves, villanyszerelő vagy vízvezetékszerelő.. de azt is be kell ám gyakorolni és nem is tudom hogy talál magának olyan szakemberekből álló csapatot akik nem készítik ki, nem csak kihasználják, szerintem az az út nehezebb mint diplomát szerezni.

Nagyon nehéz így... tipikus esete ez annak, hogy "nem tud kitörni".

Tanulj valamit haver! Gimivel idén végzel?

2022. jan. 31. 14:12
 15/27 anonim ***** válasza:
20%
14, a jogászegyletünk tavaly elhunyt elnöke egy szerzett levelezőn diplomát, hogy közben a szülei gazdaságában lapatolta a trágyát, etette a malacokat. Akarat kérdése.
2022. jan. 31. 14:17
 16/27 A kérdező kommentje:

Oké, oké.. Akkor tisztázzunk valamit.

1. Lány testvérem van, és vele és a szüleimmel vagyunk 1 szobában.

2. 5-ös tanuló vagyok, soha nem tanultam, csak órán figyeltem. (12.-be járok)

3. Igen, meg fogok élni a bányászatból. IS. :D és nem is akárhogy

4. Saját magam tanultam meg egyedül, tanár nélkül az angol nyelvet.

5. Pampogó, nem vitte semmire emberek mindig is voltak, és mindíg is lesznek, de én akkor is milliomos leszek. És ne higgyétek, hogy nem dolgozom. Megnézném, hogy hány 18 éves fiatal fiú van, aki egész nap tanulja a dolgokat :D

Emberek! Fáj az nektek, hogyha valaki leleményes és az agya segítségével milliókat csinál, úgy,hogy közben nyaralgat? IGEN! Fáj nektek.. :D

Nem csak a kőműves munka létezik 200.000ft-ért! ;)

És csak mondom, hogy igenis haladok,mert a semmiből (200ft) képes voltam több, mint 10.000Ft-ot csinálni. :D és be is fogom fektetni :)

2022. jan. 31. 14:37
 17/27 anonim ***** válasza:
26%
Az angol nyelvet egyedül tanultad meg tanár nélkül? Na ne, rajtad kívül csak több százezer ilyen ember létezik. Az a legkönnyebb nyelv a világon.
2022. jan. 31. 15:22
 18/27 kovpet ***** válasza:
88%

"valaki leleményes és az agya segítségével milliókat csinál, úgy,hogy közben nyaralgat"

Ez a valaki lennél te? :) Mondjuk én drukkolok neked, hogy összejöjjön, de ahogy olvasom, eddig a millióból (ami, valljuk meg, nem sok pénz, ha forintról van szó) 10 ezer van meg.

"Nem csak a kőműves munka létezik 200.000ft-ért! ;)"

NAGYON el vagy tájolva. Egy kőműves hetente többet keres ennél.

2022. jan. 31. 15:30
 19/27 anonim ***** válasza:
81%
10ezer forintot befektetni, húha...:D hát hajrá kérdező, csak kicsit kisebb arc és több munka kellene ;)
2022. jan. 31. 15:35
 20/27 anonim ***** válasza:
68%
#11 Mert csak az a munka ha az ember 12 órázik a gyárban, meg kapál a kötelező sorkatonaság alatt, ami mindenkiből is férfit faragna ha lenne......
2022. jan. 31. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!