Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lebuktam az ivászattal anyum...

Lebuktam az ivászattal anyum előtt?

Figyelt kérdés
Tegnap este ittam pár sőrt és eléggé megütött. Mikor már kicsit spicces voltam anyám bejött és el akartam dugni a sört és megkérdezte mit dugdosok. Lenézett az asztal alá és meglátta a söröket. Mondta hogy iszok és kiment vigyorogova. Szerintetek mire számithatok?
2022. jan. 29. 20:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Te ismered anyukádat, nem mi!

Neked kell ezt tudni!

2022. jan. 29. 21:02
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs okod a félelemre.

Értette, hogy kiapprobáltad, szerintem a "vigyorgása" a zavarodottságát jelezte, lehet nosztalgiával töltötte el a történés, lehet, hogy ő is elöször magában ivott és az anyukája vette észre. Szerintem kérdezd meg tőle, hogy neki mi a véleménye az ivásról engedd, hogy elmesélje a tapasztalatát hát ha mond valami okosat amit a későbbiekben tudsz alkalmazni, pld. sört ne keverd ezzel vagy azzal mert másnapos leszel fájni fog tőle a hasad vagy ne igyál ha ismeretlenek házibulijában vagy csak mértékkel meg hasonló okosságokra számíthatsz! De jó NAGYON ha az anyukáddal ilyen a kapcsolatotok, hogy tudtok beszélni ilyen dolgokról.

Szerintem menj elébe a dolognak, mert ha rossz kedve lesz vagy más baja lesz veled akkor összemoshatja az ivászatot azzal és máris egy rossz élmény lesz neked is és neki is. Kérdezd meg, hogy ő mit gondol, hogy melyik a legjobb alkoholos ital, mire kell figyelni, ő mikor ivott előszór kivel, kikkel, talán egyedül?

ne legyen benned félsz, nem csináltál semmi rosszat! 1 - 2 sör még akár jót is tehet az egyénnel egy jó baráti társaságban.

2022. jan. 29. 21:06
 3/18 A kérdező kommentje:
Aztabudos.. Nem latom a betuket amiket irtal mert osszeolvadnak
2022. jan. 29. 21:08
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is láttod, csak összeolvadva!
2022. jan. 29. 21:10
 5/18 anonim ***** válasza:
82%

Nem fog leszidni anyad de ha mindig berugsz annak nem fog orulni:D

Ja es apad is rajon es akkor lesz ne mulass:D

2022. jan. 29. 21:19
 6/18 anonim ***** válasza:
10%
Hú, de jó Neked, hallod, tiszta jó!
2022. jan. 29. 21:20
 7/18 anonim ***** válasza:
96%

Azért tudni kéne, hány éves vagy, ha 12 akkor teljesen más a reakciója, mint ha például 22.

Másrészt ha tegnap ittál és egy nappal később is összeolvadnak a betűk, akkor szemészetre kéne menni, mert ennyi idő alatt már rég kiürült belőled az alkohol.

2022. jan. 29. 21:42
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Pár sör után? Amúgy ez van szombat este néha belefér.
2022. jan. 30. 00:02
 9/18 anonim ***** válasza:
73%
Tragikusan nem fogta fel, fiatal mindenki volt, de fontos hogy ne válj függővé és ne legyen ez rendszeres-mindennapi tevékenység, pláne magányos tevékenység ne.
2022. jan. 30. 11:09
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg fontos kérdés, hogy hány éves vagy. Esetleg kérdezd meg tőle hogy nem haragszol rám anya? Szerintem nem
2022. jan. 30. 11:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!