Lebuktam az ivászattal anyum előtt?
Figyelt kérdés
Tegnap este ittam pár sőrt és eléggé megütött. Mikor már kicsit spicces voltam anyám bejött és el akartam dugni a sört és megkérdezte mit dugdosok. Lenézett az asztal alá és meglátta a söröket. Mondta hogy iszok és kiment vigyorogova. Szerintetek mire számithatok?2022. jan. 29. 20:54
11/18 anonim válasza:
Nem a felnőtt magazinokat látta meg?
12/18 A kérdező kommentje:
Megittam jópár sört tegnap este utána bevettem vagy 0,5 mg frontint és az az utániakra nem emlékszem..
2022. jan. 30. 12:05
13/18 anonim válasza:
Ez már probléma, ha ilyet csinálsz, alkohol mellé ilyet veszel be.
14/18 anonim válasza:
Ha nem emlékszel semmire, akkor arra hogy emlékszel, hogy anyukád bement?
15/18 A kérdező kommentje:
Mert utána kezdtem nagyon részeg lenni.
2022. jan. 30. 13:42
16/18 anonim válasza:
Alkohol mellé semmit ne szedj be, károsíthatod magad és baj is történhet, ne csinálj ilyet!
17/18 anonim válasza:
Ha ennyire félsz, hogy lebuksz, akkor gondolom fiatal lehetsz, és nem ihatsz valami gyakran. Akkor meg miért vettél be gyógyszert is mellé? Szerintem sokkal jobb úgy inni, hogy utána emlékszel is, hogy mi történik.
18/18 anonim válasza:
Egyedül iszol a szobádban, és utána gyógyszert szedsz haver...nem predesztinál egy sikeres életre, mit mondjak.
Én nem is nagyon amiatt aggódnék, hogy anyám mit szól, hanem, hogy hosszab távon hogyan b.szom el az életem, ha ilyeneket megjátszok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!