Mit kérjek ha kítűnő leszek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szüleim megígérték hogyha kítűnő leszek ami már biztos akkor megkapom a számítógépünket. Én szeretnék egy gépet de ilyen nagy dolgot egy bizonyítványért mem akarok kérni. Sokkal inkább valami kisebb dolgot esetleg egy élményt ami mindig megmarad. Pl. 5. osztályosan azt kértem hogy az Az bohócot megnézhessem. De már filmet nem akarok. Mi legyen az?2022. jan. 27. 14:52
21/22 anonim válasza:
Nagyon kedves szimpatikus gyerek vagy
Néz azt hogy jól kitűnő eredménnyel tanulsz saját magadnak teszed a jövőd érdekében
A szüleid végtelenül büszkék lehetnek rád és a nevelésükre
Ezért úgy gondolom a mai rohanó világban kérj egy napot amiben csak a család jól érzi magát felszabadultan örülhettek egymásnak
De ezt te magad is így érzed ami nagyon helyes!
22/22 anonim válasza:
Hányéves gyerekről van szó?
A #19-es kommentelővel egyetértek... Egy családi számítógép átruházása szerintem nem akkora összeg, hogy ez túlzás lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!