Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit kérjek ha kítűnő leszek?

Mit kérjek ha kítűnő leszek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szüleim megígérték hogyha kítűnő leszek ami már biztos akkor megkapom a számítógépünket. Én szeretnék egy gépet de ilyen nagy dolgot egy bizonyítványért mem akarok kérni. Sokkal inkább valami kisebb dolgot esetleg egy élményt ami mindig megmarad. Pl. 5. osztályosan azt kértem hogy az Az bohócot megnézhessem. De már filmet nem akarok. Mi legyen az?

2022. jan. 27. 14:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ez káros.
2022. jan. 27. 15:29
 12/22 anonim ***** válasza:
90%
A kérdés jellege és a fogalmazásod alapján max. 12 éves lehetsz.
2022. jan. 27. 15:34
 13/22 anonim ***** válasza:
62%

Én kinéznék valami helyet ami nem túl drága, és oda mennék el ők pedig fizetik.

Bár azért mert valaki jól tanul, ajándékot kapni...

2022. jan. 27. 15:34
 14/22 anonim ***** válasza:
36%
Én egy menhelyi kutyát kérnék.
2022. jan. 27. 15:38
 15/22 anonim ***** válasza:
95%
Ha szeretnéd azt a gépet, akkor fogadd el. Biztos egyébként is neekd akarnák adni.
2022. jan. 27. 15:42
 16/22 anonim ***** válasza:
24%

OFF:

édes istenem, most komolyan felnőtt létetekre abban életik ki magatokat, h kijavítjátok egy iskolás gyerek helyesírását, fogalmazását?:D

megnézném, mekkora szátok van élőben, de arra is kíváncsi vagyok, h mit dolgoztok, ti zsenik. sok frusztrált lúzer.

2022. jan. 27. 15:54
 17/22 kovpet ***** válasza:
0%
14: de sült csirkét kapsz te is, ahogy mindenki más :)
2022. jan. 27. 15:54
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha ők ajánlották a gépet, fogadd el nyugodtan. Már csak a suliban is sok hasznát veszed. Gondolom általános iskolás vagy; gimnáziumban még többet kell majd használni.
2022. jan. 27. 16:15
 19/22 anonim válasza:
100%

szia!

igaz, hogy egy új számítógép nagy dolog, meg sokba kerül, de lehet, hogy a szüleid úgy látják hogy ők nem használják ki, viszont te már elég érett vagy ahhoz, hogy sajátot kapj. Szóval, ha így nézzük, akkor nem költenének rá semmit sem. Ha nincsen a családban nálatok másik számítógép, akkor lehet, hogy egyszer-egyszer megkérnek majd, hogy használd. Alapvetően ha szükségük lenne rá gyakran, akkor nem ajánlották volna fel neked, hogy megkaphatod. (vagy az is lehet, hogy maguknak akarnak újat venni)

2022. jan. 27. 18:22
 20/22 anonim ***** válasza:
50%
Pénzt, aztán elteszed.
2022. jan. 27. 21:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!