Hogy mondjam szüleimnek?

Figyelt kérdés
Szóval nem kell semmi nagyra gondolni, de el szeretnék menni 3 osztálytársammal találkozni, az egyiküknék. Mindharman lányok, aztán hogy mondjam szüleimnek úgy, hogy ne értsék félre? Bar ezt lehet, hogy én komplikalom bele (a félreértést). Mind a négyen 16-17 évesek vagyunk, aztán este, értitek..... Szoval hogy mondjam nekik? Vagy mondjam esetleg azt, hogy haverokkal megyek találkozni? Őszintén bevallva az egyikük bejön, azért akarnék olyan nagyon elmenni.

2022. jan. 24. 17:18
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
65%

30#

:DDD

Szakadok :DDD

2022. jan. 25. 13:16
 32/33 anonim ***** válasza:
Mi volt, kérdező?
2022. febr. 16. 15:57
 33/33 A kérdező kommentje:
Igazából semmi extra. Vacsora közben mondtam, hogy amúgy meghívtak, elmehetek e, megkérdezték hogy kik lesznek, mondtam azt is. Aztán mondták, hogy hát jólvan menjek. De igazából nem faggattak túlságosan, hogy mi meg hogy. Ismerték azokat ahova mentem, szóval szerintem ezért engedtek el ilyen simán. (meg hát nem olyan nagyon szigorúak már, hogyha így ismerősökkel/barátokkal találkozok)
2022. febr. 16. 16:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!