Hogy mondjam szüleimnek?

Figyelt kérdés
Szóval nem kell semmi nagyra gondolni, de el szeretnék menni 3 osztálytársammal találkozni, az egyiküknék. Mindharman lányok, aztán hogy mondjam szüleimnek úgy, hogy ne értsék félre? Bar ezt lehet, hogy én komplikalom bele (a félreértést). Mind a négyen 16-17 évesek vagyunk, aztán este, értitek..... Szoval hogy mondjam nekik? Vagy mondjam esetleg azt, hogy haverokkal megyek találkozni? Őszintén bevallva az egyikük bejön, azért akarnék olyan nagyon elmenni.

2022. jan. 24. 17:18
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
35%
ja, hát az más, a bulilakáson lévő szülők mit szólnak az ötlethez, először rajtuk kell átverekednie magát a kérdezőnek. Elképzelem, ahogy a szülők vissza a feladónak címkével ellátják a kérdezőt amikor az 3 kislány közé elkezd megágyazni magának :DDD
2022. jan. 24. 17:46
 12/33 A kérdező kommentje:
Igen, fiú vagyok, pont ezért kérdezem. A "házi gazdának" nem lesznek otthon szülei, de tudnak róla.
2022. jan. 24. 17:50
 13/33 anonim ***** válasza:
66%

12# Rólad is tudnak? Róka a tyúkólban? :D

Így azért más a történet. Figyelj, itt nem lehet mást belelátni, szóval mond meg a szüleidnek kerek-perec aztán bízd rá magad a sorsra. Én fosnék, hogy unokát csinálsz nekem, nagy önuralom kéne, hogy belássam, ezt bármikor megteheted. De egy ilyen "buli", így direktbe azért több, mint amit az ingerküszöböm elbírna:) Szólj nekik hamar, ha emésztgetni van idejük valószínűbb az igen, mintha 1-2 nap alatt kéne eldönteni.

2022. jan. 24. 17:55
 14/33 A kérdező kommentje:
persze, már csak nekem nem tudják szüleim. :) Amúgy meg én pont nem akarok semmit, csak jólérezni magamat. (bár ez így nem hiszem, hogy hihető, de mindegy )
2022. jan. 24. 17:58
 15/33 anonim ***** válasza:
8%

Inkább csak hímnemű, a mai tizenévesek nagyon messze vannak a fiú nemtől. 🤭

2022. jan. 24. 18:38
 16/33 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem csak kamu a kérdés. Ennyire életképtelen nem lehet valaki, hogy egy nyomorult kérdést fel tegyen az őseinek.
2022. jan. 24. 18:40
 17/33 anonim ***** válasza:
68%
15: Elég nagy ge.ciség ilyeneket mondani. Akkor azt is mondhatnám hogy a mai lányok sem hiszen láthatóan nem főznek takarítanak, szülnek 16 évesen
 18/33 A kérdező kommentje:
#15 ezt inkább nem is kommentálom.... Persze, sok olyan ember van, akiről meg nem mondja senki, hogy fiú vagy lány vagy micsoda, de én nem ilyen vagyok :)
 19/33 anonim ***** válasza:
95%
Én rendszeresen aludtam együtt a fiú barátaimmal ennyi idősen, semmit nem láttunk bele, ha a szülők belelátják, akkor meg mi van? Majd elmeséled mit csináltatok.
2022. jan. 24. 18:42
 20/33 anonim ***** válasza:
49%

Mondjuk mondhatnád a száddal! :D Anya, meghívtak a barátaim, szeretnék xy-kor náluk aludni. Nem nagy buli lesz, csak néhányan leszünk.

Ha belelátnak valamit, az csak hasznos neked, hiszen meghallgathatod, hogy hogyan kell védekezni. Jobb 10x hallani, mint 1x se aztán ott bénázni és idegeskedni, ha véletlenül kellene a tudás. :)

2022. jan. 24. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!