Hogy mondjam szüleimnek?
Forditva még megszokott pl ha egy lány menne 3 fiúhoz, hogy gyanakodnak, de szerintem fiút azért nem szokás annyira félteni ilyen tekintetben.
Vagy max házigazda szülei gondolhatnak rosszra, de azok emg már engedik nem?
20. vagyok. Pedig nem ússza meg. Nekem a munkatársam fel-alá járkált, hogy elengedje-e a fiát egy ilyen szituban, mondván hogy orgia lesz. Az a helyzet, hogy valahogy a lányos szülők lettek engedékenyebbek!
Tőle is ennyit kérdeztem, hogy tudja használni a szükséges dolgokat, tudja hogyan készül a baba és mi a teendő ha bármi van? Igen. Akkor meg mit gondolkodsz? A fiú váltig állítja azóta is, hogy semmi nem volt. Eszébe se jutott, ez meg ott toporgott, hogy jaj-jaj.. mondjuk adtuk alá a lovat, mert a "fiaink" közbeszóltak, hogy örüljél, hogy nem a mi anyánk voltál, meg hogy ne sajnáld tőle a jót.. :D :D Szóval félre fogják érteni, lehet, hogy kérdések is lesznek, de még mindig jobb 20. alkalommal is meghalgatni a koton használatát, mint utólag idegeskedni vagy nem menni sehova, mert ciki megkérdezni.
Nem értem miért hiszitek, hogy kamu.... Na de az értelmes válaszokat köszönöm.
Meg még egy, nem értem miért ilyen hihetetlen, hogy a csaj szülei megengedik. Élőbe hallottam :)
28#
:DDD
Azóta volt kompenzáció? A sors egyik kezével elvesz a másikkal ad. Elvileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!