Hogy mondjam szüleimnek?

Figyelt kérdés
Szóval nem kell semmi nagyra gondolni, de el szeretnék menni 3 osztálytársammal találkozni, az egyiküknék. Mindharman lányok, aztán hogy mondjam szüleimnek úgy, hogy ne értsék félre? Bar ezt lehet, hogy én komplikalom bele (a félreértést). Mind a négyen 16-17 évesek vagyunk, aztán este, értitek..... Szoval hogy mondjam nekik? Vagy mondjam esetleg azt, hogy haverokkal megyek találkozni? Őszintén bevallva az egyikük bejön, azért akarnék olyan nagyon elmenni.

2022. jan. 24. 17:18
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
65%

Forditva még megszokott pl ha egy lány menne 3 fiúhoz, hogy gyanakodnak, de szerintem fiút azért nem szokás annyira félteni ilyen tekintetben.

Vagy max házigazda szülei gondolhatnak rosszra, de azok emg már engedik nem?

2022. jan. 24. 19:06
 22/33 anonim ***** válasza:
74%
Hogyne megengedik az egyik fsaknk, hagyjuk már
2022. jan. 24. 19:12
 23/33 anonim ***** válasza:
73%
Hogyne megengedik az egyik csajnak a szülei. Több sebből is vérzik ez a kérdés, akkora kamu, hogy az nem igaz. 😂😂
2022. jan. 24. 19:13
 24/33 anonim ***** válasza:
89%

20. vagyok. Pedig nem ússza meg. Nekem a munkatársam fel-alá járkált, hogy elengedje-e a fiát egy ilyen szituban, mondván hogy orgia lesz. Az a helyzet, hogy valahogy a lányos szülők lettek engedékenyebbek!

Tőle is ennyit kérdeztem, hogy tudja használni a szükséges dolgokat, tudja hogyan készül a baba és mi a teendő ha bármi van? Igen. Akkor meg mit gondolkodsz? A fiú váltig állítja azóta is, hogy semmi nem volt. Eszébe se jutott, ez meg ott toporgott, hogy jaj-jaj.. mondjuk adtuk alá a lovat, mert a "fiaink" közbeszóltak, hogy örüljél, hogy nem a mi anyánk voltál, meg hogy ne sajnáld tőle a jót.. :D :D Szóval félre fogják érteni, lehet, hogy kérdések is lesznek, de még mindig jobb 20. alkalommal is meghalgatni a koton használatát, mint utólag idegeskedni vagy nem menni sehova, mert ciki megkérdezni.

2022. jan. 24. 19:16
 25/33 anonim ***** válasza:
32%
Kamu a kerdes
2022. jan. 24. 19:46
 26/33 kovpet ***** válasza:
76%
Akkora kannak tartanak, hogy három... á, nem bántásból, de nem hinném :)
2022. jan. 24. 20:08
 27/33 A kérdező kommentje:

Nem értem miért hiszitek, hogy kamu.... Na de az értelmes válaszokat köszönöm.

Meg még egy, nem értem miért ilyen hihetetlen, hogy a csaj szülei megengedik. Élőbe hallottam :)

2022. jan. 24. 20:24
 28/33 anonim válasza:
62%
barcsak en is a te helyzetedben lettem volna 16 evesen 😭
2022. jan. 24. 20:48
 29/33 anonim ***** válasza:
75%

28#

:DDD

Azóta volt kompenzáció? A sors egyik kezével elvesz a másikkal ad. Elvileg.

2022. jan. 25. 10:56
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
3 csajjal Kistöki? Már a gatyádban el fogsz sulni! Óvszer legyen nalad mindenesetre :P
2022. jan. 25. 11:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!