Hogyan mondjam meg a szüleimnek, hogy csukják be az ajtót, miközben reszelnek?
Figyelt kérdés
Nincsen klíma a házban, ki szoktuk nyáron nyitni az ajtókat, meg ablakokat, hogy éjjelre ne rohadjunk be a házba. Azt hiszik, ha bekapcsolják a tévét, én nem hallom, hogy lihegnek. Oké, amikor nálam van a csajom, én is becsukom az ajtót. Eléggé idegesítő éjjel egy órát hallgatni, hogy lihegnek. Hogyan mondhatnám el nekik, hogy csukják be az ajtót?2021. aug. 11. 11:40
1/19 anonim válasza:
Sehogy.
1. oda mész, és behajtod
2. még mindig az ő házuk, ne te szabd a szabályokat
2/19 anonim válasza:
Szolj nekik hogy csukják be az ajtót mert így hallod amikor éjjel dugnak
3/19 anonim válasza:
Én füldugóval aludnék. Illetve párszor tuti izomból rájuk vágnám az ajtót, hogy vegyék már észre magukat.
4/19 anonim válasza:
Segíts nekik reszelni, az csak hasznos, ha mondjuk később asztalos vagy esztergályos szeretnél lenni.
5/19 A kérdező kommentje:
Programozó szeretnék lenni, nem asztalos.
2021. aug. 11. 12:00
6/19 anonim válasza:
Nem tudom, eszembe nem jutna a gyerekem mellett nyitott ajtónál szexelni. Elég alacsony intelligencia szintre utal. Nem tudom, hogy kell ilyen esetben szólni mert az én szüleim nem voltak sosem ilyen ősemberek...
7/19 anonim válasza:
Sehogy, ilyenkor mindig menj oda és csukd be, talán észreveszik magukat és legközelebb ők is ezt teszik.
8/19 anonim válasza:
Ez nem feledékenység, a szüleid perverzek, arra izgulnak, hogy te hallod őket, máskülönben magukra csuknák az ajtót. Vágd be az ajtójukat jó hangosan ilyenkor mindig!
10/19 anonim válasza:
Anya mi van apával, hogy öt perc alatt elment, pedig legutóbb 8 percig is bírta? Kíváncsian várom az estét, hogy este hány perces lesz a menet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!