Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fiam miért akarhat innen...

Fiam miért akarhat innen elköltözni?

Figyelt kérdés
Van egy két házrészes házunk. Teljesen fel lett neki újítva, külön bejárata van, nem lehet hozzá házon belül átjárni szóval még az sem, hogy nem lenne magánszférája. Ennek ellenére minden áron el szeretne innen költözni. Akkor minek újítottuk fel neki? Ha az indokot szeretném megtudni, csak annyit mond hogy neki saját ingatlan adna megnyugvást.
2022. jan. 23. 20:24
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
95%
Nem látnám, hogy a kérdező bárhol írta volna, hogy a barátnő is ott lakik. Nem kell rögtön ezt ennyire túl gondolni. 5-6 év sok idő. Szerintem se kell egy felnőtt embernek a szülei nyakán lenni. Becsülendő dolog, hogy gyűjt saját házra. Ezt nem sok ember tudja megtenni sajnos.
2022. jan. 23. 21:40
 32/59 anonim válasza:
89%
Normális felnőtt ember nem a szülei nyakán él. Ez teljesen normális, hogy ilyen tervei vannak.
2022. jan. 23. 21:41
 33/59 anonim ***** válasza:
18%
Nekem meg saját szobám se volt. Elkényeztettétek. Ennyi.
2022. jan. 23. 21:45
 34/59 anonim ***** válasza:
92%
Úgy sejtem, a teljes ház a tiétek, a fiad a felújított házrészt lakhatja, de az nem az ő háza, nem az ő vára. Ezek alapján teljesen jogos igény részéről, hogy ő is meg szeretné teremteni a saját egzisztenciáját, a tőletek független biztos, saját tulajdonú otthonát, ahol ő az úr a háznál. Én is felújítottam egy külön házrészt, amiben az egyik gyerekem lakik, de sose gondoltam rá úgy, hogy az itt lakó gyerekemnek most már örökre abban kell maradni, sőt nagyon is szorgalmazom, hogy gyűjtsön saját ingatlanra.
2022. jan. 23. 21:48
 35/59 anonim ***** válasza:
11%
Hát igen átlag 22 éveseknek megadatik hogy saját házat tudnak saját pénzből venni ahol uralkodhatnak.
2022. jan. 23. 21:51
 36/59 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem teljesen normális, hogy nem akar élete végéig a szomszédotokban lakni. Ez nem elkényeztetés, hanem az egészséges leválás része. Ráadásul nem most fog menni, hanem ahogy írtad, 5-6 év múlva.
2022. jan. 23. 22:12
 37/59 anonim ***** válasza:
92%
A normális leválás a szülőről. Elmúltak azok az idők, amikor a több generáció élt együtt, netán egy szobában is. Felnőtt ember nem akarja maga közelében érezni az anyja szoknyájának a suhogását. A maga ura akar lenni. Szülőként pedig ezt meg KELL érteni.
2022. jan. 23. 22:19
 38/59 anonim ***** válasza:
97%

Alapigazság hogy legalABB Olyan messzire kell költözni h az anyós ne tudjon papucsban átjönni.

😂😂

2022. jan. 23. 22:21
 39/59 anonim ***** válasza:
97%

#38 Amúgy tényleg :D

Kérdező, én szeretem a szüleimet, szívesen hazajárok, de tuti nem laknék 1km nél közelebb hozzájuk ha nem muszáj. Kell a magánszféra ahova a szülő nem tud betipegni egyszer csak. Arról nem beszélve hogy sokszor megszokták kapni ilyenkor a gyerekek h az én házam és az van amit én akarok és társai.

2022. jan. 23. 22:43
 40/59 anonim ***** válasza:
98%
Dehát miért baj az, hogy 5-6 év múlva költözne? Így egyáltalán nem volt felesleges a felújítás, pont hogy egészséges dolog, hogy nem lógna a szomszédban egész végig.
2022. jan. 23. 23:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!