Itthon ragadtam az agresszív (néha fizikailag is) bántalmazó szüleimmel anyagi okok miatt nem tudok elköltözni. Mit tegyek? Bővebben lent 18/L
Van egy hat évvel idősebb testvérem és egy fiú ikertestvérem is. Fontos megjegyezni az elején hogy mind a hármunknak lett félretéve lakásvásárlásra x millió Ft ők egy csettintésre megkapták. Az egyikőjük Pestre a másik Szegedre költözött. Én pedig itthon ragadtam egyedül a fizikailag is és lelkileg is terrorizáló szüleimmel együtt és elzárták előlem az "örökséget". Iskolában tanulok és mellette dolgozom is de nem tudok annyit összeszedni hogy albérletbe menjek mert a munka és az iskola is ide köt.
Itthon konkrétan egy kis rabszolgaként funkcionálok. Édesanyám minden héten más betegséget talál ki magának hogy mártírkodhasson édesapám pedig hazaér a munkából iszik és lefekszik aludni majd felkel és baszogat miért nincs még semmi készen. Holott egész nap dolgoztam én is és az estémet tanulással töltöm amit tudok megcsinálok a ház körül de ez nem mindig kivitelezhető.
Kicsit hosszúra sikerült sajnálom ha elolvastad és tudnál segíteni nagyon szépen megköszönném
18/L
Oke, de 18 eves vagy, gondolom meg erettseginel tartasz, nem? Ha az megvan, el tudsz majd koltozni idovel, ha tobb penzed lesz.
Azert annyira szornyu szulok csak nem lehetnek, ha gyujtogetnek nektek. En se vennek lakast addig a gyerekemnek ameddig legalabb a gimit be nem fejezi. Minek vennek hamarabb?
Nem lehet, hogy nalatok is ilyesmirol van szo?
Egyebkent ha dolgozol,de otthon laksz, akkor mire megy el a penz? Olyan szinten nem tamogatnak, hogy a lakhatason kivul minden mast is magadnak kell fizetned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!