Mit tudok akkor tenni, ha lassan 20 éves vagyok és folyamatosan bántalmaz az apám? Általában szavakkal, de néha fizikailag is
Nem engedi, hogy azzal a férfival legyek, akivel én akarok. Mindenről be kell számolnom, hogy mikor érek haza, hova megyek, kivel megyek. A múltkoriban megrugdosott. Szeretnék elköltözni innen és azzal lenni, akivel szeretnék, de félek, hogy botrányt fog csinálni. Megfenyegetett, ha szégyenbe hozom, akkor megöl engem is és anyát is. Hogyan tudok távolságtartási végzést kérni?
19/L
5-ös
És a "férfi" akihez költözöl nem tud kiállni vele szemben vagy mi?
Ha az én páromnak lenne ilyen apja én már tuti össze verekedtem volna vele. 22F
7-es vagyok
Apám fiatalabb volt mint én mikor a falhoz nyomta a saját apját mert zaklatta a későbbi anyámat. Onnantól fogva hasonló se történt.
Van hogy az erőszak nem megoldás de bizonyos esetekben csak az segít,ez szerintem meg hasonló helyzet.Persze ha az apád nem egy 2 méter magas izomkolosszus, akkor kicsit már nehezebb az ügy!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!