Mit tudok akkor tenni, ha lassan 20 éves vagyok és folyamatosan bántalmaz az apám? Általában szavakkal, de néha fizikailag is
Figyelt kérdés
Nem engedi, hogy azzal a férfival legyek, akivel én akarok. Mindenről be kell számolnom, hogy mikor érek haza, hova megyek, kivel megyek. A múltkoriban megrugdosott. Szeretnék elköltözni innen és azzal lenni, akivel szeretnék, de félek, hogy botrányt fog csinálni. Megfenyegetett, ha szégyenbe hozom, akkor megöl engem is és anyát is. Hogyan tudok távolságtartási végzést kérni?
19/L
2020. okt. 19. 20:11
21/22 anonim válasza:
Szerintem próbálj meg elköltözni. Vagy a barátoddal együtt vegyétek fel kamerára, hogy bizonyíték segítségével feljelentsétek. Ilyen esetben akár a konditerem is segíthet. Ha sokat eddzel, akár nő létedre is lehetsz erős, és akkor lekeverhetsz egyet az apádnak. Ha nekem lenne ilyen apám, biztos, hogy kapna tőlem, vagy ha barátnőm lenne, és segítséget kérne tőlem ilyen helyzetben, biztos, hogy segítenék neki, így szerintem kérj tőle segítséget.
22/22 anonim válasza:
NANE Egyesület, vagy a TASZ - Társaság a Szabadságjogokért csoporthoz is lehet fordulni ( [link] )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!