Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fiam miért akarhat innen...

Fiam miért akarhat innen elköltözni?

Figyelt kérdés
Van egy két házrészes házunk. Teljesen fel lett neki újítva, külön bejárata van, nem lehet hozzá házon belül átjárni szóval még az sem, hogy nem lenne magánszférája. Ennek ellenére minden áron el szeretne innen költözni. Akkor minek újítottuk fel neki? Ha az indokot szeretném megtudni, csak annyit mond hogy neki saját ingatlan adna megnyugvást.
2022. jan. 23. 20:24
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
99%

Most a külön részben lakik?

Átjártok hozzá?

2022. jan. 23. 20:40
 12/59 anonim ***** válasza:
89%
Hú, 10-es, kicsit túlgondolod :D
2022. jan. 23. 20:41
 13/59 anonim ***** válasza:
99%
Hát szerintem hagyd rá! Hadd spóroljon. Majd 5-6 év múlva lehet h másképp látja.
2022. jan. 23. 20:41
 14/59 anonim ***** válasza:
92%

Pesttől nem messze egy kisvárosban élek. Itt a 20-22 éves emberek 90%-a arról beszélt anno, hogy el akar költözni Pestre, mert itt szar minden. Most 30 felett jön vissza mindenki, vagy aki nem költözött el arról beszél, hogy itt szeretne maradni.

Hol laktok? Nem egy nagyobb városba akar menni? Ilyenkor még a pörgős élet meg a bulizás számít, aztán majd meg fogja becsülni azt, hogy nem kell albérletet fizetni, biztos tető van a feje felett, nyugalom van a kertes házban, stb... persze akkor sem biztos, hogy a közös telek jó lesz. Nem olyan jó ötlet több generációnak egy helyen lakni.

2022. jan. 23. 20:42
 15/59 anonim ***** válasza:
92%
Teljesen külön életet szeretne. A "gáz" az, hogy egy év alatt tudja a dolgokat teljesen ellenkezőleg látni. De így van, gyűjtögessen csak, attól baja nem lesz. Ti viszont ne éljétek bele magatokat, hogy ott marad örökre. Aztán majd az idő megmutatja. Idős korotokra nem lesz baj egy kis bevétel ha kiadjátok albérletbe azt a részt.
2022. jan. 23. 20:46
 16/59 anonim ***** válasza:
97%
Van egy célja, hogy 5-6 év múlva saját háza legyen. Ez egy nagyon jó cél, van miért dolgozni. Ez inkább tiszteletreméltó hozzáállás mintsem rossz.
2022. jan. 23. 20:52
 17/59 anonim ***** válasza:
93%

Én azt nem értem, hogy miért vagy azon felháborodva, hogy a felnőtt gyereked fontolgatja, hogy saját házba költözzön?

Amúgy szerintem reális: lehet most egyedül vagy a barátnőjével kényelmesen elvannak ott, de 2 gyerekkel meg 1 kutyával már lehet szűkösebb lenne és gondolom ti sem vágnátok olyan jó képet hozzá, ha egy szemhunyásnyit nem tudnátok aludni, amikor sírnak a gyerekek.

Szerintem ez teljesen normális és természetes, hogy idővel szeretné a saját életét élni kényelmesen egy nagyobb lakásban, ahol elférnek a gyerekek is.

A kérdés az, hogy ezen te miért vagy annyira felháborodva? Egy felnőtt férfi esetében szerintem nem meglepő. Ha elköltözik, legfelejebb kiadjátok albérletbe, nem rossz befektetés az.

2022. jan. 23. 20:53
 18/59 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező, te miért nem a szüleiddel laksz?
2022. jan. 23. 20:56
 19/59 anonim ***** válasza:
13%

El lett kényeztetve, nem tudja becsülni amit aláraktak, és már ez sem elég neki.

Majd koppan ha kirepül a való világba és neki kell fenntartani magát. Akkor rájön a dolgok értékére.

2022. jan. 23. 20:56
 20/59 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem a kérdezőnek nem az a baja, hogy a fia lakásra gyűjt, hanem hogy beleöltek rengeteg idő, energiát, pénzt a felújításba, mert a gyermek azt mondta: ott szeretne élni. És most mégsem szeretne ott élni.
2022. jan. 23. 21:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!