Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akinek a szülei nem váltak le...

Akinek a szülei nem váltak le a saját szüleikről, annak hatására sem, hogy ők maguk is szülők lettek, azok hogy élték meg a leválás hiányát?

Figyelt kérdés
Pl. arról szólt egész gyerekkorukban az életük, hogy a nagyszülők dirigáltak az egyik szülőnek, pl. apukátoknak a Nektek apai nagyanya. Mondjuk kiverte a palávert, ha vasárnap nem mentetek hozzá át ebédre-pl valaki influenzás volt és emiatt-, vagy nem nála szerveztétek a szülinapotokat valamiért. Vagy más ünnepet.

2022. jan. 17. 10:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
78%

Oket sem hagyták élni, de ők ezt nem nehezményeztek, sőt.

Engem sem hagytak soha élni, de sajnos vegul nem léptem le, mert megsajnáltam őket, nem akartam családi viszályt, most meg már nem onellatoak, így mar késő. Tönkrement az én életem is.

2022. szept. 1. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!