Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Régen tényleg megszólták...

Régen tényleg megszólták ezért a gyereket?

Figyelt kérdés

Csípõnadrág

Smink

Magassarkú

Gyantázás

Piercing

2022. jan. 15. 15:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
63%

Kedves apuka... Mit takart az a túl erős smink? Ugyanis minden iskolának van házirendje, amit illik betartani, még a szabadelvű nevelést alkalmazó szülők gyerekeinek is. Ha a smink pedig egy erős szemhéjpúderből és erős rúzsból állt, megértem a tanárt, de ha egy egyszerűbb kis nappali smink volt, akkor nem.

Aki még támogatja a csípő nadrágot, csak gratulálni tudok. Irtó k*rvás, és nem a 12-16 éves korosztálynak való.

2022. jan. 16. 05:54
 22/27 anonim ***** válasza:
39%

Amúgy meg milyen kölykök meg családok ezek, hogy felmerül ennyi idősen ez a nagy "lázadozás"?

Nálunk se a kisgimis (most 8.-os) gyerekem osztályában, se a nagygimis 11.-es gyerekem osztályában nincsenek ilyen veszett gyerekek.

Ahol igen, ott anya is úgy néz ki, mint egy kiöregedett qurva, apa meg mint egy kivénhedt strici. :D

Egyszerűen nincs igénye az értelmesebbjének ilyen "önmegvalósító" hülyeségekre.

Inkább az alsóbb rétegekben mérce ez a tinik között.

2022. jan. 16. 09:23
 23/27 anonim ***** válasza:
72%

Arra még mindig Nem kaptam választ, hogy mitől lesz “krvás” egy csípőnadrág. Nem lehet, hogy csak a fejetekben van a gond ès azért szexualizáltok egy kiskamaszt?

Legalábbis normális embernek semmilyen körülmények között nem jutna eszébe olyan valakihez hasonlítani egy gyereket(!?) aki pénzért szexel.

2022. jan. 16. 09:46
 24/27 anonim ***** válasza:
56%

Mint írtam, a mi környékünkön azok hordtak ilyet haspólóval, akik már 12-13 évesen túl voltak több pasin. Na ne mondd hogy ez normális. Senki nem szexualizált itt egy gyereket!

Amúgy érdekes utolsó, hogy ennyire támogatod a fiatal korosztály számára ezeket a ruhadarabokat, a te gyermekeid osztályában viszont - hála ég -nincsenek ilyenek. Nem is értem ezt az okfejtést komolyan.

2022. jan. 16. 11:13
 25/27 anonim ***** válasza:
44%

Nem én írtam a másik kommentet.

Amíg a gyerekem fel van öltözve, felőlem azt visel amit szeretne, amîg az nem sért senkit (pl. Horogkeresztes ruhadarabot nem vehet fel.)

Másrészről pedig az, hogy az adott 12-13 évesnek hány kapcsolata volt, nem több mint spekuláció a részedről.

De haspólóról eddig szó se volt, csak gatyáról. Azzal magában, tehàt ha nincs kint a hasa mi a baj? 😃

Lekrvázni egy kislányt pedig még mindig erős túlzás, látom sokan fogalom zavarban szenvedtek.

2022. jan. 16. 15:20
 26/27 anonim ***** válasza:
89%

Az emberek mindig megszólnak mindenkit, függetlenül attól, hogy milyen évet írunk.

Ha a 14 éves magassarkút hord, az a baj, ha a 18 éves nem hord az a baj. Ha valaki sminkeli magát tiniként az a baj, ha nem akkor az a baj, mert nem ad magára. Stb...

2022. jan. 17. 11:42
 27/27 anonim ***** válasza:
83%

Én most leszek 35 éves, szóval nem tudom, kérdező, mennyire régre vagy kíváncsi, nálam kamaszként ezek voltak:

13 éves korom körül gyantázás, mert a hormonok miatt a lábamon, bár nem erős, de sok pihés szőr kezdett nőni és tesiórán meg nyáron már nagyon zavart. És igen, lehet hümmögni, de a bikinivonalam is le volt szedve, mert úszásórán, vagy a strandon már kikandikált csubakka. Ekkor még nem, hogy nem szexeltem, de pasim sem volt egyáltalán.

14 évesen keztem el lakkozni a körmöm és alap sminkat használni (korrektor, szempillaspirál, szájfény kombó).

Aztán 15 évesen jött a nagy "punk" korszakom és a baromi erős szemfestés.

16 évesen már 5 fülbevaló volt az egyik, kettő a másik fülemben, rá egy évre pedig orrpiercingem is lett (azóta is van).

Csípőnadrágot és "hasvillantós" pólót is hordtam 14 éves koromtól, na bumm. Ja, a szüzességemet 18 évesen vesztettem el, az első komoly kapcsolatomban, előtte 2 srác volt, akikkel "jártam", csókon és kézenfogva együtt mászkálásban ezek ki is merültek. Erről ennyit.

2022. jan. 19. 17:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!