Régen tényleg megszólták ezért a gyereket?
Csípõnadrág
Smink
Magassarkú
Gyantázás
Piercing

A piercing szerintem is hülyeség
De a csípõnadrággal nem ártanak senkinek
Magassarkú 14 éves kor körül
Smink 12-13 körül
Gyantázás/borotválás, amikor kell (valakinek 12, valakinek 16)

Gyerek? Nem inkább kamasz?
Mikor én kb 16 évesen piercinget rakattam a számba, anyám nem csak megszólt, hanem azt mondta vagy ki veszem magamnak, vagy ő rángatja ki. A mai napig sem gondolom, hogy igaza volt, de mindegy.
A többiért szerintem egy olyan 15+-ost már nem igazán szólnak meg.

Én is azt gondolom, hogy ezeket max 16-17 éves kortól hordják inkább, bár nem értem, mi a lényege a csipőnadrágnak. Mutogatják magukat, aztán csodálkoznak, ha k*rvának gondolják őket. Nálunk legalábbis így volt. Mindig azok hordtak ilyeneket, akik már 13-14 évesen több pasival voltak, mint sok 30-as nő a városban.
Gyantázás rendben van 14 éves kortól abban az esetben, ha tényleg erős a szőrzete, és ez zavarja.
Piercing is 17-18 évesen, általában amúgy is ez az a kor, amikor sok gyerek lövet. Korábban... hát... nem tudom.
Smink is felesleges egy ennyi idős gyereknek, mert egyrészt, tönkreteszi a bőrét, másrészt még tényleg fiatal hozzá, de szeretek túlzásba esni.

Szégyell jék magukat az ijen gyerekek:
Cigiznek, alkeszek, piarcingjük van, nem szűzek, beképzeltek, szülőik nem jól nevelik őket☝️
Tökéletes gyerek így néz ki:
Kíváló tanúló, és a fel soroltak ellentétjei igazak rá👍

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!