Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha egy gyerek azt mondja a...

Ha egy gyerek azt mondja a szüleinek hogy te fa++opó ge+i. Miért mondja ezt a gyerek?

Figyelt kérdés
Ha egy gyerek azt mondja a szüleinek hogy te fa++opó ge+i. Miért mondja ezt a gyerek?

2022. jan. 12. 13:05
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező továbbra is a hallgatás homályában...???

Sose tudjuk meg, hogy mekkora gyerek és milyen körülmények között / miatt mondhatott ilyesmit?

2022. jan. 14. 09:48
 42/47 anonim ***** válasza:
94%
Ja hát a rossz jegyekért mi is ki lettünk kloffolva, 4-esek 5-ösök voltak a bizonyítványban de nyilván volt a sok osztályzat közt 4-esnél rosszabb is ami már nem fért bele a megtűrtbe. Mikor még kicsik voltunk és olvasni összeadni kivonni kellett akkor sokat gyakoroltunk de a nagy számok törvénye alapján ha minél több példát kellett megoldani vagy minél nagyobb szöveget olvasni akkor annál nagyobb sansz volt újabb és újabb hibát véteni. X darab (pl 3) után előkerült a fakanál ami újabb x darab hibánként lesújtott. A lényeg hogy nem az arányokat nézték hogy y számú feladathoz képes / y nagyságú szöveghez képest x hiba sok vagy kevés hanem szigorúan a darabszámot.
2022. jan. 14. 11:45
 43/47 anonim ***** válasza:
100%

A családom mindig így beszélt egymással. Nagyon rossz dolgokat mondtunk egymásnak már egészen kicsi gyerekkor óta. Nem láttunk mást, mindig ez volt, ezt ismertük. :/

Nevelőszülőknél élek 10 éves korom óta és el is maradt ez a beszéd, mert nem hallottam csúnya beszédet.

2022. jan. 14. 17:42
 44/47 anonim ***** válasza:
100%

43: sajnálom.... :(

Ezek szerint jó helyre kerültél.

2022. jan. 14. 17:45
 45/47 anonim ***** válasza:
100%

#42.

Egyáltalán nem normális dolog megverni a gyermeket azért, mert nem tud valamit. Többet kell gyakorolni, aztán jobban fog a tananyaggal boldogulni. Az ütésektől még nem lett okosabb senki. Az iskolákban a tanárok akár harminc gyermekkel is foglalkoznak egyszerre, akik között gyakran vannak hülyén viselkedők is, mégsem verik meg egyiket sem. Nagyon nagy szörnyűséget pedig a legtöbb esetben nem tesznek a tanulók az iskolákban, pedig ott a mai világban már nem verik őket soha. Normális gyermekeket nem kell azért verni, hogy ne tegyenek nagyon nagy galádságot, a kezelhetetlen gyermekeket pedig szakemberhez kell vinni.

2022. jan. 14. 18:26
 46/47 anonim ***** válasza:
100%

2 lehetőség van.

A szülő tényleg az.

A gyerek elkényeztetett.

Vagy a kettő keveréke. Attól, hogy pl kirakatba a gyerek jó cuccokat hord, vagy pl látszólag minden megvan, még lehet, hogy a szülő f.xopó g..i. Pl "nekünk" is sok mindent megvett apám, amit ő szeretett volna. Persze mindenkinek azt mondta, hogy nekünk vette, de ha megunta, simán eladta... Kirakatba ment a mintacsalád, amúgy meg állandó testi és lelki terrorba voltunk. És a sok nyomorult, aki csak a külsőségeket látja, engem hord el minden xarnak, mert nem keresem, meg amikor pl munkatársaim (apám korabeliek) látták hogy elvitte a mentő, még én voltam a hálátlan meg minden, mert azt mondtam, hogy egyáltalán nem tud izgatni, és gőzöm sincs róla, hogy mi van vele. 5 éve nem tartom a kapcsolatot, ha találkozunk, egy heló és kész. Azóta saját erőből sikerült felépíteni az életem, bár párkapcsolat szempontjából nagyon ingatag vagyok. Szeretnék gyereket, volna is hova, anyagi háttér is megvan, de mivel anyám sem engem választott, hanem a férjét, így nem tudok a nőkben megbízni. Egyedül nagymamám és nagypapám az, akikkel mindent meg tudok és meg merek beszélni. A dolgok 99 százalékát a legjobb barátommal is, de a szülői háttér tabu. Ezek után, én 24 évesen azt mondom, hogy a szüleim faxopo ge..k.

2022. jan. 17. 21:35
 47/47 anonim ***** válasza:
81%

Igen, tényleg jó helyre kerültem. Még egyetemre is bekerültem hála nekik! (az eredeti családomnál már nem tudom hány gyereket szültem volna)

Hihetetlen, hogy "meg lettem nevelve", pedig csak törődtek velem és nem mutattak rossz példát.

2022. jan. 18. 12:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!